bezár
 

gyerek

2021. 03. 17.
Középiskolások pályamunkáit várja a Déri Múzeum
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Középiskolások pályamunkáit várja a Déri Múzeum „Tervezz múzeumot!” címmel hirdetett Középiskolások számára plakátpályázatot a Déri Múzeum. A pályázat leadási határideje 2021. május 5.

„Miért érdemes múzeumba járni?”– teszi fel a kérdést a Déri Múzeum középiskolások számára meghirdetett plakátpályázata. A pályázatra olyan imázsplakát terveket vár a múzeum, amelyek bemutatják, milyen eseményeken, programokon és kiállításokon vennének részt a fiatalok.

A Déri Múzeum a pályaműveket A3-as méretben várja, technikai megkötések nincsenek.
Leadási határidő 2021. május 5.

További információ a linken olvasható.

A négyzetes kép forrása: pexels.com

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés