bezár
 

film

2021. 03. 20.
Előrehozzák a marosvásárhelyi Alter-Native Nemzetközi Rövidfilmfesztivált
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Előrehozzák a marosvásárhelyi Alter-Native Nemzetközi Rövidfilmfesztivált Idén korábban, a megszokott novemberi időpont helyett szeptember 29. és október 3. között rendezik meg a marosvásárhelyi 29. Alter-Native Nemzetközi Rövidfilmfesztivált, amelyre elkezdődött a filmek nevezése - közölték csütörtökön a szervezők.

A Magyar Demokratikus Ifjúsági Szövetség (MADISZ) által szervezett fesztivált már tavaly is korábban rendezték meg a koronavírus-járvány miatt. Mivel nem tudható, hogy az idén miként alakul a járványhelyzet, és milyen szigorítások lesznek vagy maradnak érvényben az év második felében, a hagyományosnak számító november eleje helyett szeptember 29. és október 3. között tartják meg a fesztivált.

A tervek szerint a szemle visszatér a marosvásárhelyi Kultúrpalotába. Ha a járványügyi intézkedések nem teszik lehetővé a filmfesztivál beltéri megszervezését, az elmúlt esztendőhöz hasonlóan a marosvásárhelyi Nyári Színház fog helyet adni a vetítéseknek, ezért tűzték ki a korábbi időpontot.

A filmek nevezése március 15-én elkezdődött, a szervezők augusztus 1-jéig fogadják a kisjátékfilmeket, animációkat, dokumentumfilmeket és kísérleti filmeket.
 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


Más művészeti ágakról

építészet

A fényűzés rabjai A fényűzés rabjai
Visszatekintés a Cristóbal Balenciaga Museoa történetére az épület megnyitásának 10. évfordulója alkalmából
gyerek

13 Pagony könyv az évtized legjobb gyerekkönyvei között!
A zsűri szavazatai alapján a Boszorkánycica az évtized gyerekkönyve!
gyerek

Zseblámpás könyvek: új könyvsorozat a Pagonytól
Első egyedül olvasós könyvek 7-10 éves gyerekeknek


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés