bezár
 

zene

2021. 03. 22.
Perényi Miklós és Palojtay János kamaraestje
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Perényi Miklós és Palojtay János kamaraestje A Potenton Alapítvány és a PTE kamarakoncert-sorozatának következő hangversenyét április 15-én 19.00-kor élő közvetítésben hallhatjuk és láthatjuk a PTE MK Zeneművészeti Intézet Youtube-csatornáján.

Perényi Miklós gordonkaművész és Palojtay János zongoraművész közös kamaraestje ingyenesen megtekinthető minden érdeklődőnek. A koncert első felében a barokk és a romantika szerelmeseinek kedveznek az előadók egészen a századfordulóig felvonultatva műveket. Az estét Bartók Béla 1. rapszódiája zárja.

Fotó: Fotó: https://m.facebook.com/events/266053008576527

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A zenei paródia esztétikai problémái a 18. századi vokális zenében
Születésének századik évfordulójára
Interjú Baráti Kristóffal pályakezdésről, menedzselésről, külföldi lehetőségekről
Zeneakadémia, 2021., február 8., koncertfelvétellel mutatjuk

Más művészeti ágakról

art&design

Archivált otthonaink Archivált otthonaink
„Mikhail Bushkov & Olga Bushkova «ZRH»” című kiállításukról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés