bezár
 

zene

2021. 03. 23.
Egy este Bartók Bélával
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Egy este Bartók Bélával A Zeneakadémia online, ingyenesen megtekinthető hangverseny-válogatással ünnepeli Bartók Béla 140. születésnapját.

Március 25-én 19.30-kor a Zeneakadémia online koncertterméből, élő közvetítésben hallhatjuk a Bartók Béla tiszteletére készült hangversenyt-válogatást. A műsoron az ünnepelt zeneszerző különböző művei kerülnek terítékre, mint például 44 duó két hegedűre című sorozata Baráti Kristóf és Kelemen Barnabás előadásában, továbbá a 3. zongoraverseny és a Divertimento alkotások.

Fotó: szinhaz.org

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A zenei paródia esztétikai problémái a 18. századi vokális zenében
A 2021. február 19-i előadások
A Nemzeti Filharmonikusok Fehér éjszakák koncertjéről
Zeneakadémia, 2021., február 8., koncertfelvétellel mutatjuk

Más művészeti ágakról

építészet

A fényűzés rabjai A fényűzés rabjai
Visszatekintés a Cristóbal Balenciaga Museoa történetére az épület megnyitásának 10. évfordulója alkalmából
art&design

Archivált otthonaink Archivált otthonaink
„Mikhail Bushkov & Olga Bushkova «ZRH»” című kiállításukról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés