bezár
 

zene

2021. 05. 31.
Online közvetítés Helsinkiből
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Online közvetítés Helsinkiből A Müpa június 11-én a Helsinki Baroque Orchestra produkcióját online közvetíti – írja a mupa.hu.

A historikus zenét képviselő Helsinki Baroque Orchestra koncertfelvételét tekinthetjük meg június 11-én 19:30-kor a Müpa honlapján, valamint YouTube-csatornáján. Ezúttal különböző romantikus zeneszerzők alkotásaiból csemegézhetünk régi hangszeres előadásban. Az est folyamán Schumann, Liszt és Sibelius műveivel találkozhatunk. Vezényel Aapo Häkkinen, a Helsinki Baroque Orchestra jelenlegi karmestere.

Részletekért és a teljes műsorért látogasson el ide!

A kép forrása: brq.fi

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Boldoczki Gáborral pályakezdésről, menedzsmentről, a művészi felelősségvállalásról

Más művészeti ágakról

gyerek

Bonyolultak a kamaszok? Bonyolultak a kamaszok?
Négy szerző - négy kamaszregény
art&design

Transzparencia Transzparencia
Majoros Áron Zsolt „Influence/Hatás” című kiállításáról
A Margó Fesztivál záró napja
irodalom

Hangulatjelentés is, igaz is Hangulatjelentés is, igaz is
A Margó Irodalmi Fesztivál második napjáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés