bezár
 

irodalom

2021. 06. 11.
Több mint 20 szerző szövegeit olvassák fel az Irodalom Éjszakáján
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Több mint 20 szerző szövegeit olvassák fel az Irodalom Éjszakáján Összesen 24 ország 25 írójának szövegeit hallgathatják meg az érdeklődők június 23–25. között három estén keresztül Budapest különböző helyszínein az Irodalom Éjszakája rendezvényen. 

A szemelvényeket az Orlai Produkció, a Gólem Színház és az Egyéjszakás Kaland nevű alkalmi formáció színészei olvassák fel. Mindhárom napon lesz olyan felolvasás, amelyet jeltolmács közvetít a siketek és nagyothallók számára, a vakok és gyengénlátók helyszínek közti közlekedését pedig hangostérkép fogja segíteni.

Plakát

Az első Irodalom Éjszakáját 2006-ban Prágában rendezték meg, magyarországi megvalósítását a budapesti Cseh Centrum kezdeményezte. Budapest mellett Debrecen is helyet ad a különleges hangulatú felolvasásoknak, amelyeket idén június 10–12. között rendeznek meg. A program ingyenes és előzetes regisztrációt nem igényel. A felolvasások védettségi igazolvánnyal látogathatóak

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

irodalom

Arra összpontosít, hogy tisztességes mondatokat állítson elő Arra összpontosít, hogy tisztességes mondatokat állítson elő
Beszélgetés Kutasy Mercédesz műfordítóval
irodalom

Értékelés, felolvasás, lazulás Értékelés, felolvasás, lazulás
SZÍN Szépírónők Évadzáró Buli
irodalom

Jól rontani Jól rontani
Prae Műfordító Tábor, tábori napló, 2. nap

Más művészeti ágakról

Három koncert a Veszprémi Régizenei Napokról
színház

Lépjünk ki a babaházból! Lépjünk ki a babaházból!
Kartonpapa a Szkénében
színház

Szól bennünk a világ Szól bennünk a világ
Háy János Elem című darabja a Szkénében
John Krasinski: Hang nélkül 2.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés