bezár
 

zene

2021. 06. 15.
Csellópróbajáték a Magyar Állami Operaházban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Csellópróbajáték a Magyar Állami Operaházban A Magyar Állami Operaház csellópróbajátékot hirdet 2021. augusztus 1-től betölthető álláshelyekre szólamvezető és tutti munkakörökbe – írja a papageno.hu.

A próbajátékot július 7-én 10:00-tól az Eiffel Műhelyház Fricsay Termében bonyolítják le, a cselló tutti pozícióra 10.00, a cselló szólamvezetői helyre jelentkezőknek 17:00-tól. A jelentkezéshez az alábbi feltételek szükségesek: középiskolai/gimnáziumi végzettség és szakképzésben szerzett szakirányú szakképesítés, vagy zeneművészeti szakközépiskolai szakirányú végzettség, vagy zeneművészeti főiskolai szakirányú végzettség; nyertes pályázat esetén kinevezési feltétel külföldi állampolgár esetén összevont tartózkodási engedély/regisztrációs igazolás beszerzése; nyertes pályázat esetén kinevezési feltétel külföldön szerzett oklevél esetén végzettségi szint és szakképzettség elismerése iránti eljárás indítása a Magyar Ekvivalencia és Információs Központnál; büntetlen előélet.

Jelentkezni a probajatek@opera.hu címen lehetséges 2021. június 29-ig. A próbajáték zenekari anyagáról, valamint a jelentkezésről további információk az alábbi linken érhetőek el.

A kép forrása: classicfm.com

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

zene

Egy üres szoba megtöltése Egy üres szoba megtöltése
Magánbeszélgetés Király Ernő avantgárd zeneszerzővel* (születésének 102ik, halálának 14ik évében)
Interjú Tornyai Péterrel érvényesülésről, külföldi lehetőségekről, a zenei tevékenység sokszínűségéről, célokról

Más művészeti ágakról

irodalom

A háború reprezentálhatatlansága a nagyepikában A háború reprezentálhatatlansága a nagyepikában
Mészöly és a háború, Kisoroszi, 2021. július 3.
színház

A színházi nevelés felelőssége A színházi nevelés felelőssége
Ahogy teccik a Gyulai Shakespeare Fesztiválon
színház

Szól bennünk a világ Szól bennünk a világ
Háy János Elem című darabja a Szkénében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés