bezár
 

zene

2021. 06. 15.
Csellópróbajáték a Magyar Állami Operaházban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Csellópróbajáték a Magyar Állami Operaházban A Magyar Állami Operaház csellópróbajátékot hirdet 2021. augusztus 1-től betölthető álláshelyekre szólamvezető és tutti munkakörökbe – írja a papageno.hu.

A próbajátékot július 7-én 10:00-tól az Eiffel Műhelyház Fricsay Termében bonyolítják le, a cselló tutti pozícióra 10.00, a cselló szólamvezetői helyre jelentkezőknek 17:00-tól. A jelentkezéshez az alábbi feltételek szükségesek: középiskolai/gimnáziumi végzettség és szakképzésben szerzett szakirányú szakképesítés, vagy zeneművészeti szakközépiskolai szakirányú végzettség, vagy zeneművészeti főiskolai szakirányú végzettség; nyertes pályázat esetén kinevezési feltétel külföldi állampolgár esetén összevont tartózkodási engedély/regisztrációs igazolás beszerzése; nyertes pályázat esetén kinevezési feltétel külföldön szerzett oklevél esetén végzettségi szint és szakképzettség elismerése iránti eljárás indítása a Magyar Ekvivalencia és Információs Központnál; büntetlen előélet.

Jelentkezni a probajatek@opera.hu címen lehetséges 2021. június 29-ig. A próbajáték zenekari anyagáról, valamint a jelentkezésről további információk az alábbi linken érhetőek el.

A kép forrása: classicfm.com

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023
„Határtalan Design”/ Design Without Borders a FUGÁban
A Bélaműhely koncertje a pécsi Szabadkikötőben

Más művészeti ágakról

Dev Patel: A Majomember
Alex Garland: Polgárháború
Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés