bezár
 

zene

2021. 08. 08.
Sequence Quintet: The First Journey lemezbemutató a BJC-ban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Sequence Quintet: The First Journey lemezbemutató a BJC-ban A nemzetközileg is elismert formáció először ad koncertet a Budapest Jazz Clubban augusztus 24-én. A lemezbemutató 20:30 órakor kezdődik – olvasható a Budapest Jazz Club honlapján. 

Az egyedi hangzásvilágra törekedő Sequence Quintet első alkalommal hallható a Budapest Jazz Club színpadán. Repertoárjukat Kovács Tamás gitáros szerzeményei alkotják. A zenekar 2018-ban különdíjat kapott a Magyar Jazz Szövetség Jazz Combo versenyén és harmadik helyezést ért el a 2019-es Laurate Nemzetközi Jazz Versenyen.

Közreműködik: Kovács Tamás (gitár), Piller Márton (zongora), Vadász Gellért (szaxofon), Gyányi Tamás (bőgő, basszusgitár), valamint Izsó Tamás (dob).

Jegyek elővételben kaphatók a Jegymester online rendszerén keresztül, személyesen a Budapest Jazz Club vagy a Jegymester pénztárainál, illetve telefonon is foglalhatók.

A négyzetes kép forrása az esemény Facebook oldala.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A Kiss Llászló +4 pécsi koncertje
Beszélgetés Szabó Ferenc Jánossal zenei hagyományról, zenei felfedezésekről
zene

Egy üres szoba megtöltése Egy üres szoba megtöltése
Magánbeszélgetés Király Ernő avantgárd zeneszerzővel* (születésének 102ik, halálának 14ik évében)

Más művészeti ágakról

Krasznahorkai Balázs: Hasadék
irodalom

Közösség újraépülőben Közösség újraépülőben
Borsik Miklós és Biró Krisztián kötetbemutatója
irodalom

Mi az erő, amit könyvnek hívnak? Mi az erő, amit könyvnek hívnak?
Ferencz Mónika, Nagy Hajnal Csilla és Érsek-Obádovics Mercédesz kötetbemutatója
Seregi Tamás: Jövőbe szédülő lendülettel, Prae Kiadó, 2021


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés