bezár
 

zene

2021. 08. 31.
Az Oláh Krisztián Quartet a Budapest Jazz Clubban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az Oláh Krisztián Quartet a Budapest Jazz Clubban Szeptember 7-én a Budapest Jazz Clubban lép fel az Oláh Krisztián Quartet, akikhez ez alkalommal Ryan Quigley is csatlakozik – olvasható a BJC honlapján.

Oláh Krisztián 2018 decemberében első magyar zenészként meghívást kapott a Thelonius Monk Institute nemzetközi jazz versenyére, ahol a világ 14 legjobb jazz-zongoristája között versenyzett. A felkészülés ideje alatti időszak, valamint a Washingtonban és New Yorkban töltött idő és tapasztalatok új vágányra terelték zenei világát. Ennek eredményeként született meg ez a formációja, melyhez ezen az estén egy kiemelkedő tehetségű trombitás, a BJC Big Banddel is hangos sikert arató sztárzenész, Ryan Quigley csatlakozik, akivel a zenekar saját, közös szerzeményeket is megszólaltat.

A koncertről további információ ezen a linken olvasható.

A négyzetes kép forrása: Oláh Krisztián Quartet
© Hegyi Júlia Lily

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Snétberger Ferenccel pályakezdésről, külföldi érvényesülésről, a Snétberger Zenei Tehetség Központról
Három koncert a Veszprémi Régizenei Napokról
Háttérinterjú Csonka Andrással, a Zeneakadémia programigazgatójával versenyekről, művészeti ügynökségekről, a koncerttermek működéséről

Más művészeti ágakról

gyerek

Hátha találunk megoldást Hátha találunk megoldást
Interjú a SQUAD – A banda - drogprevenciós tinimusical író-rendezőjével, Janik Lászlóval
színház

Szürreális találkozás báb és ember között Szürreális találkozás báb és ember között
Bunrakuról, óriásokról és marionettről
színház

Ítélkezés nélkül Ítélkezés nélkül
Az AlkalMáté Trupp Jordán Adél című előadásáról
Láng Orsolya: Személyes okok, Prae Kiadó, 2021


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés