bezár
 

zene

2021. 08. 31.
Az Oláh Krisztián Quartet a Budapest Jazz Clubban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az Oláh Krisztián Quartet a Budapest Jazz Clubban Szeptember 7-én a Budapest Jazz Clubban lép fel az Oláh Krisztián Quartet, akikhez ez alkalommal Ryan Quigley is csatlakozik – olvasható a BJC honlapján.

Oláh Krisztián 2018 decemberében első magyar zenészként meghívást kapott a Thelonius Monk Institute nemzetközi jazz versenyére, ahol a világ 14 legjobb jazz-zongoristája között versenyzett. A felkészülés ideje alatti időszak, valamint a Washingtonban és New Yorkban töltött idő és tapasztalatok új vágányra terelték zenei világát. Ennek eredményeként született meg ez a formációja, melyhez ezen az estén egy kiemelkedő tehetségű trombitás, a BJC Big Banddel is hangos sikert arató sztárzenész, Ryan Quigley csatlakozik, akivel a zenekar saját, közös szerzeményeket is megszólaltat.

A koncertről további információ ezen a linken olvasható.

A négyzetes kép forrása: Oláh Krisztián Quartet
© Hegyi Júlia Lily

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Nils Frahm: Day
„Határtalan Design”/ Design Without Borders a FUGÁban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés