bezár
 

színház

2022. 08. 21.
Négy bemutatóval várja a közönséget szeptemberben a debreceni Csokonai Színház
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Négy bemutatóval várja a közönséget szeptemberben a debreceni Csokonai Színház Négy bemutatóval várja szeptemberben a közönséget a debreceni Csokonai Színház - közölte az intézmény sajtószolgálata.

A közlemény szerint görög sorstragédiaként elevenedik meg az annyiszor átértékelt, megírt gyermekkor Szabó Magda számára a Für Elise-ben, amelyet Ráckevei Anna állított színpadra, és szeptember elsején láthatják első alkalommal a nézők az új Csokonai Fórum Latinovits Zoltán-termében. Szeptember 9-én egy kisváros hihetetlen történetével, Mihail Sebastian Névtelen csillag című romantikus komédiájával várják a közönséget, a darabot Ilja Bocsarnikovsz művészeti vezető állítja színpadra Csata Zsolttal és Hajdu Imeldával a főbb szerepekben. "Lina és Teréz megdöbbentő és csodálatos történetein keresztül test és lélek viszonyát, a saját testünkhöz való személyes viszonyunkat is vizsgálja Visky András a szeptember 13-án bemutatandó A test történetei első epizódjában.

Szkéné színház

A nők helyzetét számos oldalról megközelítő, érzékeny darabot a Csokonai Fórum Kóti Árpád termében játssza Hermányi Mariann és Tolnai Hella - írták. A színház tájékoztatása szerint ugyanott szeptember 22-én "végre élő közönség előtt" mutatkozik be a Toldi. A számos hangszerre és énekhangra komponált zenés ifjúsági előadás filmváltozata 2021 tavaszán már elkészült, azt eljuttatták a helyi általános iskolák hatodik osztályaiba. A darabot korábban két esetben tűzték műsorra, de a koronavírus-járvány miatt mindkét alkalommal elmaradt az előadás, így a Toldit most mutatják majd be először közönség előtt - jelezte a színház.

A kép forrása: www.jegy.hu

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Deres Kornélia Besúgó Rómeó, meglékelt Yorick című kötetéről
A THEALTER30(+1) – Színháztudományi konferencia-kötetről
A Kelet-Nyugati Alkotóműhely Felejtő című előadásáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés