bezár
 

irodalom

2022. 11. 20.
Hat fesztivál kapta meg idén a Magyar Fesztivál Szövetség minősítését
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hat fesztivál kapta meg idén a Magyar Fesztivál Szövetség minősítését Hat fesztivál érdemelte ki 2022-ben a Magyar Fesztivál Szövetség minősítési oklevelét, az elismeréseket pénteken adták át Budapesten, a Magyar Zene Házában.

A minősített fesztiválok okleveleit a Magyar Fesztivál Szövetség által szervezett konferencia keretében Borsa Kata, a szövetség elnöke adta át a feszitválok szervezőinek.

Az eseményen oklevéllel ismerték el az Országos Táncháztalálkozót és Kirakodóvásárt; a TÁNC Nemzetközi Kortárs Fesztivált; a Víz, Zene, Virág Fesztivált; a Zsolnay Fényfesztivált; a PanyolaFesztet és a RUSZT - Ráday Utcai Színházi Találkozót.

A Magyar Fesztivál Szövetség a fesztiválokat működtető szervezetek szakmai szövetsége, amelynek 225 tagja van, akik összesen 280 fesztivált képviselnek.

Mint a szövetség honlapján olvasható, "a fesztiválok minősége kérdésben szövetségük egyfajta normaalkotó szerepet kíván betölteni. Tagjainktól elvárjuk az alapvető szervezési, értékrend és a minőség alapú normák betartását, érvényesítését. Céljaink szolgálatában működtetjük tizenegy esztendeje a Magyar Fesztivál Regisztrációs- és Minősítési Programot és veszünk részt - többek között - az NKA Kulturális Fesztiválok Kollégiumának munkájában".
 

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kiszely Márk volt a Kötetlenül sorozat vendége
irodalom

Az Élet és Irodalom Könyvtolmácsok című beszélgetéssorozatának első alkalma
Weber Kristóf Keringő című regényének bemutatója
irodalom

Vaktérkép

Más művészeti ágakról

színház

Shakespeare: Vízkereszt, vagy bánom is én a József Attila Színházban
Papageorgiu Andrea alkotásai a Barabás Villában
John a Latinovitsban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés