bezár
 

art&design

2023. 02. 26.
Szilák Andrea Lilla kiállítás a Kavicsban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Meghosszabbítva, egy hónap ráadással még egész márciusban megtekinthető Szilák Andrea Lilla Monster (Szörnyeteg) című kiállítása a Kavicsban.

Az ambivalens érzetet keltő kiállítás egyszerre tolakodóan nagy és semmibe vesző. Személytelen, tárgyszerű és többrétegű, képes bemutatni korunk rezignált emberét, akire egyszerre hat a múlt, a jelen és a jövő. A Szörnyeteg testét sérülések fedik, melyek mind a külvilágtól, mind saját magától származnak. Veszteség helyett lehet azonban erre esélyként tekinteni a tehertől való mentesülésre, az elindulásra a felszabaduláshoz vezető úton. Senki sem tudja, hogy sérülései valóban fájnak-e, vagy csupán csendes merengésbe burkolódzva vár valamire. Válaszolni nem fog, annyi bizonyos.

prae.hu

A Szörnyeteg, vagyis a Monster című kiállítás előre egyeztetett időpontban, bejelentkezéssel tekinthető meg 2023.01.31. és 2023.03.31. között.

Borítókép: Jan Amos Comenius – Orbis sensualium pictus (Anima hominis/ Az ember lelke)

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Az acb Galéria Redők című tárlatáról
(Súlyosan elfogult vélemény)
Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde

Más művészeti ágakról

Horváth Iván (1948-2024)
Kilenc szabad növény és Boszorkányok nyara – Recenzió Sánta Miriám és Sárkány Tímea 2023-as köteteiről
színház

Podlovics Laura: Nem félünk a sötétben / Budapest Bábszínház, Kísérleti Stúdió


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés