bezár
 

zene

2023. 03. 04.
Arctic Monkeys és Guns N' Roses is ott lesz Glastonbury-ben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Arctic Monkeys és Guns N' Roses is ott lesz Glastonbury-ben Az Arctic Monkeys angol indie zenekar és a Guns N' Roses amerikai rockegyüttes is fellép a 2023-as Glastonbury fesztiválon a már korábban bejelentett Sir Elton Johnnal együtt, akinek ez lesz a búcsúelőadása az Egyesült Királyságban - idézte a BBC hírportálja pénteken a szervezők közleményét.

A leghíresebb brit zenei fesztiválon színpadra áll rajtuk kívül Lizzo, Lana Del Rey, Lil Nas X, a Manic Street Preachers, Wizkid és Blondie is. Abban az időpontban, amikor hagyományosan a legendák zenélnek, most Yusuf, más néven Cat Stevens lép fel. A népszerű vasárnap délutáni időszak vonzza általában a legnagyobb tömeget, Diana Rossra tavaly a becslések szerint 80 ezren voltak kíváncsiak. Idén Blondie közvetlenül Cat Stevens után áll a Pyramid színpadra.

Az idei fesztivál legnagyobb attrakciója azonban minden bizonnyal Sir Elton John lesz, aki hat évtizednyi pályafutása után itt engedi le végleg a függönyt.

A 2023-as fellépők közül több mint ötvenet jelentettek be hétfőn a szervezők, és további százak várhatók még, mielőtt a fesztivál június 21-én megnyitja kapuit.

Fotó: National Today

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

A Prae körkérdése zeneszerzőkhöz: Vajda Gergely válaszol
Beszélgetés Diószegi Benjámin zongoristával
A Psycho Mutants Motherland lemezéről

Más művészeti ágakról

Édouard Louis Ki ölte meg az apámat? című darabja a Jurányiban
építészet

A végeredmény nem feltétlenül építészeti, hanem társadalmi kérdés is
Kassák-konferencia az Irodalmi Magazin szervezésében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés