bezár
 

art&design

2024. 03. 14.
Elindult a Magyarország 365 fotópályázat online galériája
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elindult a Magyarország 365 fotópályázat online galériája Elindult a Magyarország 365 fotópályázat online galériája, ahol művészi nyomat formájában megvásárolhatók a pályázatra beküldött színvonalas alkotások.

A képek között természetfotók, tájképek, épületfotók és közösségeket ábrázoló alkotások, amatőr, profi és világversenyeken díjazott fotósok képei is helyet kaptak.

Az online galéria célja, hogy a magyar nappalikat ne csak amerikai sárga taxikat ábrázoló képek díszítsék, hanem Magyarországot bemutató magas színvonalú alkotások - idézi a közlemény Fodor Csabát, a kezdeményezést szervező Magyar Örökség Kezdeményezés Nonprofit Kft. ügyvezetőjét.

A kezdeményezés célja, hogy népszerűsítsék az alkotókat, és a bevételből támogatni tudják munkájukat. Az online galéria anyaga jelenleg 250 képet tartalmaz, ezt folyamatosan szeretnék majd bővíteni.

A következő hetekben a könyvesboltokba kerül a Magyarország fotóalbuma című kiadvány is, nyáron kiállítást szerveznek, ősszel pedig hatodik alkalommal ismét meghirdetik a fotópályázatot.

Kép forrása: a fotópályázat hivatalos Facebook oldala.

 

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Múzeum készül Mexikóvárosban
art&design

Tetőtér-interjú Koleszár Stellával
„Határtalan Design”/ Design Without Borders a FUGÁban

Más művészeti ágakról

Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés