bezár
 

zene

2024. 05. 21.
Hrutka Róbert Cseh Tamás-estje a Szegedi Szabadtéri Játékokon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hrutka Róbert Cseh Tamás-estje a Szegedi Szabadtéri Játékokon Színészlegendákkal érkezik a Szegedi Szabadtéri Játékokra Hrutka Róbert Csönded vagyok című Cseh Tamás-emlékestje, melyet augusztus 7-én láthat a közönség.

Hrutka Róbert és művésztársai eredetileg Cseh Tamás születésnapja tiszteletére alkották meg a Csönded vagyok című összeállítást, amelyet ezúttal éppen halálának tizenötödik évfordulóján láthatnak az Újszegedi Szabadtéri Színpad nézői.

prae.hu

A dalszerző munkásságát Bereményi Gézához fűződő évtizedes barátságának, alkotói együttműködésének tükrében, közös dalaikon keresztül mutatja be új fénytörésben az est.

Hrutka Róbert a hangszerelés mellett énekesként és gitáron is közreműködik. Zenekarában Markó Ádám felel a dobokért, Fehérvári Attila játszik basszusgitáron, Galambos Zoltán zongorázik és Kalmus Felicián csellózik, Dely Domonkos pedig vokállal és perkán működik közre.

Az esten fellép Udvaros Dorottya - aki idén a Rebecca nézőit is elkápráztatja Mrs. Van Hopper szerepében -, Cserhalmi György, Für Anikó, Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter, valamint Szegezdi Róbert és Gubik Petra is, akit a koncertet megelőző két hétvégén a Rebecca főszerepében láthatnak a fesztivál nézői.

Kép forrása: szegediszabadteri.hu

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről
Jakob Bro and Joe Lovano: „Once Around The Room” koncertje a Müpában, 2023. október 26.

Más művészeti ágakról

Kocsis Gergely és Tallér Edina könyvbemutatója a Margó Fesztiválon
Nuri Bilge Ceylan: Elszáradt füvekről
Kilenc szabad növény és Boszorkányok nyara – Recenzió Sánta Miriám és Sárkány Tímea 2023-as köteteiről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés