bezár
 

art&design

2010. 10. 19.
Szeretem a Balatont: Fotópályázat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szeretem a Balatont címmel fotópályázat indult balatoni tájképek, a Balaton épített csodái, balatoni sportesemények, rendezvények, fesztiválok, valamint a balatoni élővilág és balatoni családi fotográfia kategóriákban.
A fotópályázaton való részvétel sem életkorhoz, sem lakóhelyhez, sem műfajhoz nincs kötve, az érdeklődők régi és új, fekete-fehér és színes digitális fotókat egyaránt feltölthetnek november 30-ig a www.balatoniwiw.hu oldalon - közölte a szervező az MTI-vel.

Egy pályázó maximum 10 saját készítésű képet küldhet kategóriánként, akár korábban publikált felvételeket is. A pályázatokat csak a Balatoniwiw honlapra regisztrálva fogadják el.

A kategóriák 1. helyezett pályamunkái versenybe szállnak a fődíjért, amely 3 éjszakára szóló balatoni nyaralás 2 fő részére reggelivel a Guszti Villa Hévízben. Minden kategóriában a 3 legjobb fotót egyedi nyereménnyel díjaznak, ezen felül 1 fotó közönségdíjat nyerhet, amire a beküldési határidő lejárta és az eredményhirdetés közötti időszakban lehet majd szavazni.

További információkat az érdeklődők a www.balatoniwiw.hu oldalon olvashatnak, s itt tekinthetik meg majd a beküldött képeket is.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Hogyan halunk meg váratlanul Hogyan halunk meg váratlanul
Mesterem, Slavko Matković*, a Bosch+Bosch csoport alapítójának emlékére
art&design

Én lenni, nem Én lenni, nem
Késői gondolatok az „új szenzibilitásról”*
A Phaeton tündöklése és bukása
art&design

Ami általános, ami emberi Ami általános, ami emberi
Interjú Ember Sárival lehetséges megközelítésekről, utazásokról, önazonosságról, piaccal való megbékélésről

Más művészeti ágakról

színház

A kritikus lét elviselhetetlen könnyűsége A kritikus lét elviselhetetlen könnyűsége
Ön/kritikusan a kritikáról beszélgetés a Három Hollóban 2020. január 14-én
Interjú Erdély Mátyással az operatőri hivatásról, a siker kérdéseiről, a kamera mögött álló művész hazai és külföldi lehetőségeiről
Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Lebegő identitás Lebegő identitás
Háttérbeszélgetés Pilinger Erzsébettel, a budapesti Knoll Galéria vezetőjével, a galéria és az alkotók viszonyáról, művészek és közönség közti közvetítésről
színház

Hoztam is, meg nem is Hoztam is, meg nem is
Szeretett vezérünk őspremier a Szkéné Színházban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés