bezár
 

art&design

2011. 03. 09.
Elárverezték az első Pókember-képregényt
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kalapács alá került a Pókember című képregénysorozat első, 1962-es füzetének egy példánya: új tulajdonosa 1,1 millió dollárt (215,7 millió forint) fizetett a képregényért.
A Marvel kiadónál megjelent, remek állapotban megmaradt füzet az online aukció szervezőinek elmondása szerint megjelenésekor mindössze 12 centbe került. A címlapon Pókember látható, amint jobb karja alatt egy férfival ereszkedik le egy felhőkarcolóról.

Nem Pókember az egyetlen, "aki" minden pénzt megér a gyűjtőknek és a rajongóknak. A Superman című képregény első, 1938-as kiadásának egy példánya 2010-ben 1,5 millió dollárért (294,2 millió forintért) kelt el.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Sziszifuszi munka, avagy a vonal a biztos pont Sziszifuszi munka, avagy a vonal a biztos pont
Pólya Zsombor Vonalkázás című munkájáról
art&design

Harsány mélymerülés Harsány mélymerülés
Tót Endre: Layout festmények 1988-1991
Interjú Tero Kuitunen tervezővel, a Wild at Heart című kiállítás kurátorával
A Phaeton tündöklése és bukása

Más művészeti ágakról

irodalom

Egy szamosújvári polgár karikatúrája Egy szamosújvári polgár karikatúrája
Törös Tivadar Áfgánistán Vártán levelei című tárcagyűjteménye elé (Romanika Kiadó, Budapest, 2019.)
Tom Hooper: Macskák
Interjú Erdély Mátyással az operatőri hivatásról, a siker kérdéseiről, a kamera mögött álló művész hazai és külföldi lehetőségeiről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés