bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Werner Nikolett --

felhasználói adatlapja

Werner Nikolett újságíró, költő. Cikkei vezető magazinok hasábjain jelennek meg. Verseit a Kortárs, Helikon, Tiszatáj, Alföld, Műhely folyóiratok publikálják. A PTE-BTK Kommunikáció tanszékén szerzett diplomát, jelenleg a Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskola levelező szakos hallgatója. 2018-ban és 2020-ban jelent meg első, majd második mesekönyve (Leo Gekkó és a Padló világ; Leo Gekkó és a Cipősdoboz kórház). 2018-ban és 2019-ben Petri György díjra jelölték. Tagja a Fiatal Írók Szövetségének és a Magyar Újságírók Országos Szövetségének.

Werner Nikolett által feltöltött cikkek:

Ritmus, jelenlét, testtudat
Táncművésznek indult, minden lehetőség adott volt, hogy zenésszé avanzsáljon, végül a színészet mellett döntött, és jól van ez így, hiszen ebből az elegyből kapott a hazai kortárs művészszcéna egy olyan alkotót, akiről még sokat fogunk hallani!
Van egy perced? (Videókkal)
Ezzel a kérdéssel hirdette meg egyedülálló videósorozatát a Pécsi Nemzeti Színház, melynek társulata Örkény István egyperces novellái alapján forgatott rövidfilmeket. Méghozzá úgy, hogy a válasz az első képkockák után prognosztizálható: ilyesmire mindig van egy percünk!
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés