bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Endrey-Nagy Ágoston --

felhasználói adatlapja

Endrey-Nagy Ágoston által feltöltött cikkek:

Európai álomparalízis
Európai álomparalízis
Erdélyi költők zenés irodalmi estje a Kis Présházban
November 9-én este 8 órakor sor került André Ferenc, Horváth Benji és Mărcuțiu-Rácz Dóra közös zenés irodalmi spoken word estjére a Kis Présházban. Az eredeti felállás szerint Kali Ágnes is csatlakozott volna a trióhoz, azonban erre nem volt lehetősége, így az említett három szerző kalauzolta el a hallgatóságot az erdélyi irodalom világába.
Mintha a magyar valóság vált volna horrorrá
Mintha a magyar valóság vált volna horrorrá
Bemutatták Veres Attila új kötetét az őszi Margón
A Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásáron október 15-én mutatták be Veres Attila új horrorkötetét, A valóság helyreállítása című novellagyűjteményt (Agave kiadó) a Nemzeti Táncszínház kamaratermében. A szerzővel Sepsi László beszélgetett.
Közéleti költészet a tengerentúlról
Közéleti költészet a tengerentúlról
Bemutatták a Nem lövöm fejbe magam antológiát a PesText fesztiválon
A PesText Nemzetközi Irodalmi és Kulturális Fesztivál és a Petőfi Kulturális Ügynökség közös rendezvényén október 1-jén bemutatták a 11 kortárs amerikai költő verseit tartalmazó Nem lövöm fejbe magam című antológiát, amely a Petőfi Kulturális Ügynökség kiadásában látott napvilágot. Az Európa Pont rendezvénytermében Sirokai Mátyás beszélgetett a kötet fordítóival: Ferencz Mónikával, Gerevich Andrással (aki egyben a kötet szerkesztője is), és Závada Péterrel, valamint az 1749-könyvek sorozat szerkesztőjével, Izsó Zitával.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés