bezár
 

gyerek

2018. 02. 12.
Jógakaland és farsang a Pagonyban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Jógakaland és farsang a Pagonyban A Pagony jóvoltából a jógázás örömeivel ismerkedhetnek meg az eleven lurkók. Továbbá a telet elűzni hivatott, jelmezes mulatságra is szeretettel várják az érdeklődőket.

Február 16-án, pénteken 17 órától jógázhattok a Bartók Béla úti Pagonyban. A Jógakaland gyerekjóga workshopon Jógaországba utazhatnak el a gyerkőcök, a jógatanárokkal együtt felfedezhetik a varázslatos erdőt és segítenek a bajba jutott erdei állatoknak. Az a tapasztalat, hogy már a legkisebbek is nagy igyekezettel sajátítják el a különböző jógapózokat és kalandoznak végig a kihívásokon. Szeretnék, ha minél több ifjú jógi ismerné meg a jóga testet-lelket formáló örömteli hatásait, ezért bátran ajánljuk a Jógakalandos jógázást a figyelmetekbe. 

Programnaptár

Február 24-én délután pedig Kőszeghy Csilla tart kreatív foglalkozást 15:30-tól. Ezután 16:30-tól lesz táncház és jelmezbemutató. Végül fánkdíszítésre kerül sor 17 órától. Ráadásul mindez ingyenesen! Érdemes jelmezben érkezni és arcfestésre is lehet számítani. Részletes infók a Facebook-on.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle
(Nép)mesék és kisebbségi diskurzusok Szegeden
gyerek

Már lehet nevezni a Pagony Kiadó gyerekirodalmi és illusztrációs pályázatára

Más művészeti ágakról

Dev Patel: A Majomember
színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója
Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról
színház

Kabóca Bábszínház: Dödölle


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés