bezár
 

gyerek

2020. 04. 02.
Sorsfordító történetek – novellaíró pályázat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Sorsfordító történetek – novellaíró pályázat A Menő Könyek Sorsfordító történetek címmel ifjúsági regénysorozatot indít, amelyekben minden máshogy történik, mint ahogy megszoktuk, ezzel egyidőben pedig novellapályázatot hirdet.

Mi lett volna, ha...

Mulannak az Alvilágba kell leszállni, hogy megmentse a szerelmét? Ha nem Hófehérkét mérgezi meg a gonosz mostoha, hanem a herceget? Ha Csingling nem Pán Péterrel megy először Sohaországba, hanem Hookkal? 

Te is eljátszottál már a gondolattal, hogy kedvenc meséd, filmed valahogy máshogy ér véget? Vagy hogy egy adott ponton más fordulatot vesz és teljesen másképp folytatódik? 

Írd meg novella formában vagy szinopszisban kedvenc történeted, ahogy te elképzeled!

A 10-30 éves korosztály pályázatait a manokonyvek@lira.hu e-mail címre várják május elsejéig. A nyertesek műveit e-bookban jelentetik meg, és megkapják a Sorsfordító történetek első kötetét.

HIRDETÉS

banner

A részletes versenyfelhívást ide kattintva olvashatják. 

Fotó: coolbookz.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A 2019-es év új, német nyelvű gyerekkönyvei
Mészöly Ágnes: Csepp
gyerek

Megnyílt az Én kicsi szörnyem online kiállítás
Szörnyek és képzeletbeli lények a magyar gyermekkönyvillusztrációban

Más művészeti ágakról

art&design

Apokrif jelenlét Apokrif jelenlét
Tillmann Ármin megnyitó szövege Minyó Szert Károly kiállításához
Kettős interjú a Békeidő rendezőjével, Hajdu Szabolccsal és a film egyik meghatározó szereplőjével, Wrochna Fannival
Lichter Péter – Máté Bori: A horror filozófiája


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés