bezár
 

gyerek

2023. 03. 31.
Makettpályázatot hirdet a Szabó Ervin Könyvtár
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Makettpályázatot hirdet a Szabó Ervin Könyvtár A Budapest Könyvfőváros 2023 programsorozat keretében rendhagyó makettpályázatot hirdet a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár április 2-án a gyermekkönyvek nemzetközi napja alkalmából.

 A könyvtár MTI-hez eljuttatott pénteki közleménye szerint a pályázatra tetszőleges technikával és anyagokból készülő makettel, installációval lehet jelentkezni, amely egy nyomtatásban megjelent mese vagy gyerekregény konkrét jelenetét ábrázolja.

Mint írják, óvodás, alsós (1-4. osztály), illetve felsős és középiskolás (5-12. osztály) korcsoportokban egyénileg vagy maximum 3 fős csapatban lehet a felhívásra jelentkezni, valamint családok is pályázhatnak. A makettek maximális mérete 600x400x400 milliméter lehet.

A makettekből összeálló Fantázia-sziget május 28-án lesz megtekinthető a margitszigeti Kristály Színtérben, ahol aznap ingyenes gyereknapi családi rendezvényt szervez a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, többek között a Kaláka együttes és Szalóki Ágnes fellépésével és számtalan kísérő programmal. Az esemény keretében a szakmai zsűri bírálatát követően, a legjobb makettek készítőit élményajándékokkal díjazzák - hangsúlyozzák a közleményben.

Az elkészült maketteket május 2. és 12. között hétköznapokon személyesen lehet leadni a Budapest Könyvfőváros 2023 projektirodájában.

További információ itt olvasható!
 

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Interjú Somfai Annával
Interjú Gévai Csilla író-illusztrátorral
Interjú Révész Emese művészettörténésszel

Más művészeti ágakról

színház

Shakespeare: Vízkereszt, vagy bánom is én a József Attila Színházban
Bemutatták Márton Ágnes drámakötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés