bezár
 

gyerek

2011. 12. 08.
Meseírásra fel! - Meseíró pályázat indul a Mesélj mindennap! kampány keretein belül
Leadási határidő: 2012. január 8.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Meseíró pályázatot hirdet a Médiaunió a Mesélj mindennap! kampány keretein belül. A pályázatokat január 8-ig várja az Alapítvány minden olyan vállalkozó kedvű felnőttől, aki kedvet érez a meseíráshoz, és örömmel töltené el, ha történeteit akár az egész ország megismerné. A szakértők által legjobbnak ítélt meséket bárki olvashatja majd, hiszen neves írók művei mellett bekerülnek a Mesélj mindennap! mesekönyvébe.
A Médiaunió meseíró pályázatára minden olyan 18 év feletti felnőtt beküldheti gyermekeknek szóló történeteit, akik boldogok lennének, ha kicsik és nagyok százai vagy akár ezrei szenderülnének álomba mesés történeteiket hallgatva. Sokan találnak ki gyermekeiknek, kistestvéreiknek saját történeteket, melyek otthon nagy sikert aratnak, azonban ha nem vetik papírra őket, egy idő után feledésbe merülnek. Miért maradna otthon a négy fal között egy remek történet, ha sok más gyermek is élvezettel hallgatná az új mesehősök eddig sosem hallott kalandjait?

Ki tudja, talán Magyarország következő nagy meseíróit ismerhetjük meg, hiszen a legjobbaknak ítélt nyeremény nem más, mint hogy műveikkel bekerülhetnek a Mesélj mindennap! készülő mesekönyvébe, valamint a Mesélj mindennap! online mesetárába. Itt az alkalom, hogy jól ismert történetek bújjanak új köntösbe, vagy sosem hallott mesék táruljanak a nagyvilág elé.

A műveket olyan neves szakértők bírálják el, mint:
- Berg Judit, meseíró
- Berta Judit, pszichológus
. Fazekas Kira, a Blikk Nők és a Pink.hu főszerkesztője.
- Geszti Péter, az ARC Kft. alapítója és a Médiaunió elnökségi tagja
- Kerekes Valéria, a Gondolkodj Egészségesen Program (GEP) munkatársa

A mese terjedelme és stílusa szabadon választható, pályázni a következő kategóriákban lehet: tündérmese, állatmese, gyümölcsös mese, tréfás mese, tanmese, modern mese, láncmese.

A meséket a Médiaunió a palyazat@meseljmindennap.hu e-mail címre várja.

A pontos pályázati kiírás a részvételi feltételekkel a http://www.meseljmindennap.hu/van-sajat-mesed oldalon található.

További információ:

Kardos Ferenc
Open Communications
M: +36 20 410 4989
E: ferenc.kardos@opencom.hu

A Médiaunióról:
A Médiaunió meghatároz és kiválaszt néhány kiemelkedő társadalmi ügyet, és kommunikációs kampányok segítségével aktivizálja az embereket. A kiválasztott témát szakemberek és civil szervezetek bevonásával dolgozza fel, ezen túl koordinálja a professzionális PR- és reklámügynökségek pro bono végzett munkáját, valamint igénybe veszi médiatervező- és vásárló ügynökségek, kutató cégek segítségét is. A 2009-es „Nincs de!” kampány az egészségmegőrzés, a tavalyi „Kerülj közelebb” című projekt pedig a fogyatékkal élők integrációjának fontosságára hívta fel a figyelmet. A kuratórium tagjai Schmidt Mária, Hankiss Elemér, dr. Somody Imre, Novák Péter és Rudolf Péter. A Médiaunió alapító és pártoló tagjai, valamint a partnerek listája megtalálható a http://www.mediaunio.hu/mediaunio címen.
nyomtat

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Paweł Pawlak: Ancsa, avagy vázlatok tüsszögő svájcisapkával, Pagony, 2024

Más művészeti ágakról

Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
színház

Kabóca Bábszínház: Dödölle
kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon
Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés