bezár
 

gyerek

2016. 04. 15.
Őslénykutató pizsamaparti a Természettudományi Múzeumban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Őslénykutató pizsamapartira várják az érdeklődő általános iskolás gyerekeket a Természettudományi Múzeumban szombat éjjel.

 Az ottalvós programon a gyerekek éjjeli kalandtúrán és paleontológiai kutatáson vehetnek részt, megismerkedhetnek a kőzetek és az őslények világával, így többek között az őscápával, a mamuttal és a gyapjas orrszarvúval, emellett ősmaradványokat kutathatnak, dinólábnyomokat vizsgálhatnak és leltározhatnak.
    

Interaktív élményórán a dinoszauruszok világáról tudhatnak meg a diákok részletes információkat a Da Vinci Learning TV csatorna oktatóműsorainak segítségével. A program végeztével a fogadócsarnokban kiállított 2 tonnás bálnacsontváz közelében alszanak a gyerekek - közölték a szervezők az MTI-vel.
    

A pizsamaparti sorozat olyan egyedülálló ismeretterjesztő program, ahol az általános iskolások élményeken keresztül, szórakoztató módon ismerkednek meg az egyes helyszínekhez kapcsolódó tematikákkal. A sorozat állandó helyszínei a Tropicarium, a szentendrei Skanzen és az etyeki Korda Stúdió, szombattól már a Természettudományi Múzeum kincseit is fel lehet fedezni éjszaka, a tervek szerint havi rendszerességgel.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

gyerek

Már lehet nevezni a Pagony Kiadó gyerekirodalmi és illusztrációs pályázatára

Más művészeti ágakról

irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója
Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről
Nils Frahm: Day


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés