bezár
 

gyerek

2017. 05. 18.
Meseolvasás és illusztrációkészítés a Hegyen-Völgyön Mesefesztiválon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kiállításmegnyitóval, játékokkal, meseolvasással, zenés programmal és illusztrációkészítéssel várja a családokat vasárnap Budapesten a Hegyen-Völgyön Mesefesztivál.

A Magyar Gyermekirodalmi Intézet és lapja, a Csodaceruza gyermekirodalmi magazin a Lívia-villában rendezi meg az egész napos családi programot, amely délelőtt Molnár Jacqueline illusztrátor kiállításának megnyitójával veszi kezdetét - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.
    

Ezután interaktív zenés játék következik, majd Csukás István íróval, költővel, valamint Sajdik Ferenc grafikussal, számos Csukás-mesekönyv illusztrátorával találkozhatnak a résztvevők.
    

Az esemény teljes időtartama alatt a Lívia-villa udvarán pecsétgyűjtő verseny zajlik majd, amelynek során a gyerekek próbára tehetik kreativitásukat, irodalmi ismereteiket, memóriájukat.
    

A Mesefotelben felolvasásokat lehet meghallgatni, majd Bakó Botond viselkedésökológus, a Vadonleső program ötletgazdája tart vetítéssel egybekötött előadást az érdeklődőknek denevérekről, sünökről és mogyorós pelékről. Aki rajzolni szeret, az Dániel András íróval, illusztrátorral készíthet humoros képeket.
    

A belépés a teljes programra ingyenes, aki az mgyintezet@gmail.com email címen regisztrál, a belépőjéhez ajándékot is kap.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Interjú Gévai Csilla író-illusztrátorral
gyerek

Az MTA Művészettörténeti Tudományos Bizottságának tiltakozása
gyerek

Budapesten, Debrecenben és Szegeden 2024. januárjában

Más művészeti ágakról

Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés