bezár
 

gyerek

2020. 10. 13.
Játékboltot nyit a Pagony
A Pagony Játékház a Szent István Park mellett várja a gyerekeket és szüleiket
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Október 6-án nyitotta meg 12. boltját a Pagony, melyben ezúttal nem a könyvek, hanem a játékok lesznek a főszereplők. A Pagony Játékházban elérhető lesz a Pagony Játékkiadó összes társas- és kártyajátéka, valamint további, gondosan válogatott játékok más kiadóktól és terjesztőktől.

pag3 A Pagony az elmúlt években számos társas- és kártyajátékot adott ki. Ezek mindig egy népszerű, könyvből már ismert mesehős kalandjait ültették át interaktív formába. A Pagony Játékkiadó kínálatában szerepel többek között több kuflis társas, Rumini kincsesláda és Rumini Römi kártyajáték, Maszat Trió fejlesztőjáték, óvodára és iskolára felkészítő társasok, melyek Vadadi Adrienn népszerű ovis sorozatára építenek, valamint Pitypang és Lili memóriajáték és Kutyatár kártyák. A kiadó Boribon, hogy vagy? című, legkisebbeknek szóló társasa 2018-ban elnyerte az Ország Játéka-díjat. Emellett a Pagony könyvesboltokban a saját kiadású társasokon túl eddig is játékok gondosan válogatott kínálatából vásárolhattak a szülők.

Az október 6-án nyíló Pagony Játékházban azonban már a játékoké lesz a főszerep, és ezt a bolt egyedi kialakítása is tükrözi. A Szent István park mellett, a Pozsonyi út 36. szám alatti játékbolt kényelmes sétányi távolságban található a Pozsonyi Pagony könyvesbolttól. A Pagony Játékházban 110 négyzetméteren több ezer játék közül választhatnak a gyerekek és szüleik. Számos játék helyben is kipróbálható. A kicsiket játszósarok, a nagyobbakat pedig egyedülálló kirakós és solitaire játék várja a bolt egyik falára installálva.

pag3

Az új boltban elérhető lesz a Pagony Játékkiadó összes terméke, valamint kiemelkedően széles választék a Pagony által eddig is forgalmazott játékokból. Ezeket az igényes és szép játékokat nagy gonddal válogatták össze. A válogatott szettek között kisebb hazai gyártók és magyar tervezők, gyakran limitált példányszámú, egyedi játékai is megtalálhatók. A Pagony Játékház minden korosztálynak és minden kategóriában kínál játékokat: a kicsik finommotorikus, színfelismerő vagy akár koordinációs képességét fejlesztő játékokon keresztül logikai, stratégiai, memóriafejlesztőkön át, koncentrációs, kooperációs vagy szerepjátékokig minden megtalálható. A bolt kínálatában elérhetőek a Reflexshop, Gémker-gémklub, Játék bolygó, Plett, Kensho, Boyonex, Curiocity, Provida, Compaya, Nettrade játékai is. Játékok természetesen ezek után is kaphatók lesznek a Pagony könyvesboltjaiban is.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú az idei Év Gyerekkönyve Díj egyik HUBBY különdíjasával, Pacskovszky Zsolttal
Minyonok: Gru színre lép
Virágköztársaságban a két világháború közt

Más művészeti ágakról

irodalom

Urbán Bálint: Obscuro, FISZ, Budapest, 2020
Vaktérkép
art&design

Reflexió a Koreai Kulturális Központ Közös ihlet: hangul Jun Dongdzsu költészete nyomán című kiállításáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés