bezár
 

film

2011. 04. 08.
TITANIC: elkezdődött a fesztivál!
18. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál, 2011. április 8 – 16.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
TITANIC: elkezdődött a fesztivál! 18. alkalommal indul útjára Magyarország legtöbb nagyjátékfilmet felvonultató, legszínvonalasabb nemzetközi filmes eseménye, a Titanic Filmfesztivál.
Az idei fesztivált Lisa Cholodenko négy Oscarra jelölt, Golden Globe-díjas filmje, A gyerekek jól vannak nyitja az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A filmben Annette Bening és Julianne Moore egy leszbikus házaspárt alakítanak, akiknek tizenéves gyerekeik szeretnék megismerni biológiai apjukat. A lehengerlő stílusú, javíthatatlan agglegény apuka felbukkanása jócskán felborítja a család életét, átrendezi a viszonyokat, és sok mosolyfakasztó konfliktushoz vezet.
A gyerekek jól vannak
A nem mindennapi családi mozit a nagyközönség április 9-én 20 órától láthatja a KINO-ban. A film hazai forgalmazója a Budapest Film.

Nemcsak az Urániában, hanem a fesztivál másik három helyszínén is elkezdődnek a vetítések. Az idei Titanic kedvezni fog az éjszakai mozizóknak is, az első éjszakai előadásra már pénteken sor kerül a Toldiban: a Hideghal című hátborzongató, éjsötét humorral átszőtt japán thrillert 22 órától nézhetik meg a legbátrabbak. A véres bűnfilm állítólag megtörtént eseten alapul, ami még hideglelősebbé teszi az éjszakába nyúló vetítést...
Hideghal
18. Titanic Nemzetközi Fimfesztivál
2011. április 8-16. Budapest
www.titanicfilmfest.hu


nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Hajdu Szabolcs: Békeidő
Interjú Csepeli Eszter operatőrrel önismeretről, fejlődési folyamatról és meghatározó pillanatokról
Corneliu Porumboiu: A hegyek szigete

Más művészeti ágakról

irodalom

Egy sokoldalú szerző társaságában Egy sokoldalú szerző társaságában
Újra volt irodalmi rendezvény a Kis Présházban
A Lehetnék bárki című antológiáról
Színház a karanténból – Kincses sziget a londoni National Theatre-ből


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés