bezár
 

art&design

2012. 01. 12.
Január 20-án nyílik az Educatio-kiállítás
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az ország valamennyi egyeteme és főiskolája részt vesz a január 20-21-ei Educatio-kiállításon a fővárosban. A felvételizők a rendezvényen első kézből szerezhetnek információkat az őket érdeklő felsőoktatási intézményekről.
A program ismertetője szerint az idén 12. alkalommal, a Papp László Budapest Sportarénában tartandó kiállításon a hazai felsőoktatási intézmények mellett számos külföldi egyetem és főiskola, nyelviskolák, digitálistaneszköz-gyártók, oktatási kutatóintézetek és tankönyvkiadók is várják az érdeklődőket.

A kiállításon a felvételizők első kézből szerezhetnek információkat az őket érdeklő egyetemekről és főiskolákról, megismerkedhetnek az intézmény hallgatóival és választ kaphatnak kérdéseikre. Emellett részletes tájékoztatást kaphatnak a felvételi menetéről és a megváltozott szabályozásról.

A kiállítás ideje alatt a színpadon és a szekciótermekben különböző előadásokon vehetnek részt az érdeklődők. A témák között a felsőoktatási törvény módosításától a felvételi eljárás sajátosságaink át a külföldi pályázati lehetőségekig számos aktuális kérdés felmerül majd.

A látogatók hallhatnak továbbá a közmédia megújulásáról, a jövő osztályterméről, de a sikeres nyelvvizsga titkaira is fény derülhet. A jövő pénteken és szombaton 10-től 17 óráig látogatható kiállításra a belépés ingyenes.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Másfajta magyar vagyok, mióta elmentem Másfajta magyar vagyok, mióta elmentem
Interjú Ősz Gábor képzőművésszel a holland kortárs képzőművészeti életről, a műgyűjtőkről és a holland-magyar intézményi különbségekről
art&design

Művészeti oktatás és továbbtanulási kisokos Művészeti oktatás és továbbtanulási kisokos
Válaszok arra, hogy miért, hogyan, illetve hova tovább?

Más művészeti ágakról

Judd Apatow: Staten Island királya
Galder Gaztelu-Urrutia: A platform
gyerek

Nem Tilos Olvasni!
Online könyvklub a Tilos az Á Könyvektől


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés