bezár
 

art&design

2013. 02. 08.
Dolgozni máshol is lehet – Kiállításmegnyitó a KAPTÁRban
2013. február 13., 18:30h, KAPTÁR, 1065 Budapest, Révay köz 4.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Dolgozni máshol is lehet – Kiállításmegnyitó a KAPTÁRban 2013. február 13-án tartja a korábban meghírdetett fotópályázata nyerteseit bemutató kiállítás ünnepélyes megnyitóját a KAPTÁR. A KAPTÁR egy újonnan nyílt belvárosi közösségi iroda, ami egyedülálló módon nyújt lehetőséget Budapesten az irodán kívüli munkavégzésre és együtt dolgozásra.
A KAPTÁR még 2012 decemberében hirdetett fotópályázatot amatőr és profi fotósoknak Dolgozni máshol is lehet címmel. Olyan felvételeket vártak melyek nem mindennapi munkahelyeket és munkahelyzeteket mutatnak be.

A február 13-ai megnyitón mutatják be a szakmai, illetve a közönség által díjazott alkotásokat. A szakmai zsűri (Barakonyi Szabolcs, fotográfus, index.hu; Szalontai Ábel, egyetemi adjunktus, MOME, fotó szak; Végel Dániel, fotográfus, HVG) által legjobbnak ítélt 14 képet és a nagyközönség által a Facebook-on megszavazott 15. fotót láthatjuk majd most a KAPTÁR közösségi irodában.

Az ünnepélyes megnyitón megtudhatjuk kit szavazott meg a zsűri a legjobbnak, ő 80 ezer forint pénzjutalmat és önálló kiállítási lehetőséget kap a KAPTÁRban, és kiderül az is, hogy kit szerettek a Facebook-on szavazók leginkább, az ő jutalma 20 ezer forint lesz.

A szavazás a Facebook-on február 10-ig él, addig láthatóak a képek, és lehet rájuk szavazni:

https://www.facebook.com/kaptarbudapest/app_489495537763510


A kiállítás megnyitó időpontja: 2013. február 13. 18:30

Helyszíne: 1065 Budapest, Révay köz 4.


További információ a Facebook-esemény oldalán, ITT!

A kiállítás két hétig lesz látható a KAPTÁRban, a belépés ingyenes.

A KAPTÁRról

A 2012-ben nyílt KAPTÁR képviseli Budapesten egyedülálló módon azt a közösségi iroda típust, amely ideálisan ötvözi az otthoni munkavégzést és a klasszikus irodai körülményeket. Ez az új típusú munkavégzés többek között a mikro- és kisvállalkozások számára lehet ideális. Itt ugyanis egyazon térben lehet dolgozni és kapcsolatot teremteni más cégekkel, együttműködésre találni új partnerekkel. A KAPTÁRban lehetőség van tárgyaló és coaching szoba használatára is, jóval kedvezőbb áron, mint egy hagyományos iroda fenntartása esetén. Az inspiráló és támogató közösségi hely belvárosi bázisként is szolgál, ahol minden adott a minőségi munkavégzéshez.


www.kaptarbudapest.hu
facebook.com/kaptarbudapest
hello@kaptarbudapest.hu 
1065 Budapest, Révay köz 4.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Egy festmény keretére, avagy a varázsló kertje Egy festmény keretére, avagy a varázsló kertje
Slavko Matković: Kerék, a Bosch+Bosch csoport festője*
art&design

Be szabad jönni? Be szabad jönni?
POSZTADOKKAPOKALIPTIKUS - Mécs Miklós, Mécs Miklós, Mécs Miklós és Mécs Miklós (+ Fischer Judit és a Sz.A.F.) kiállítása / Trafó Galéria
art&design

Dolgozni kell, művelni, amiben alkotunk Dolgozni kell, művelni, amiben alkotunk
Interjú Ladik Katalinnal irodalomról, színházról, női jelenlétről, földrajzi és történelmi helyzetekről
art&design

Fém és méhviasz, vagy új helyünk a természetben Fém és méhviasz, vagy új helyünk a természetben
Horváth Gideon – I put my hand into a beehive

Más művészeti ágakról

Harag Anita: Évszakhoz képest hűvösebb, Magvető, 2019.
Interjú Kárpáti Tiborral könyvről, a pixelek mai felhasználásáról és külföldi munkáiról
Bagota Béla: VALAN


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés