bezár
 

art&design

2013. 02. 08.
Dolgozni máshol is lehet – Kiállításmegnyitó a KAPTÁRban
2013. február 13., 18:30h, KAPTÁR, 1065 Budapest, Révay köz 4.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Dolgozni máshol is lehet – Kiállításmegnyitó a KAPTÁRban 2013. február 13-án tartja a korábban meghírdetett fotópályázata nyerteseit bemutató kiállítás ünnepélyes megnyitóját a KAPTÁR. A KAPTÁR egy újonnan nyílt belvárosi közösségi iroda, ami egyedülálló módon nyújt lehetőséget Budapesten az irodán kívüli munkavégzésre és együtt dolgozásra.
A KAPTÁR még 2012 decemberében hirdetett fotópályázatot amatőr és profi fotósoknak Dolgozni máshol is lehet címmel. Olyan felvételeket vártak melyek nem mindennapi munkahelyeket és munkahelyzeteket mutatnak be.

A február 13-ai megnyitón mutatják be a szakmai, illetve a közönség által díjazott alkotásokat. A szakmai zsűri (Barakonyi Szabolcs, fotográfus, index.hu; Szalontai Ábel, egyetemi adjunktus, MOME, fotó szak; Végel Dániel, fotográfus, HVG) által legjobbnak ítélt 14 képet és a nagyközönség által a Facebook-on megszavazott 15. fotót láthatjuk majd most a KAPTÁR közösségi irodában.

Az ünnepélyes megnyitón megtudhatjuk kit szavazott meg a zsűri a legjobbnak, ő 80 ezer forint pénzjutalmat és önálló kiállítási lehetőséget kap a KAPTÁRban, és kiderül az is, hogy kit szerettek a Facebook-on szavazók leginkább, az ő jutalma 20 ezer forint lesz.

A szavazás a Facebook-on február 10-ig él, addig láthatóak a képek, és lehet rájuk szavazni:

https://www.facebook.com/kaptarbudapest/app_489495537763510


A kiállítás megnyitó időpontja: 2013. február 13. 18:30

Helyszíne: 1065 Budapest, Révay köz 4.


További információ a Facebook-esemény oldalán, ITT!

A kiállítás két hétig lesz látható a KAPTÁRban, a belépés ingyenes.

A KAPTÁRról

A 2012-ben nyílt KAPTÁR képviseli Budapesten egyedülálló módon azt a közösségi iroda típust, amely ideálisan ötvözi az otthoni munkavégzést és a klasszikus irodai körülményeket. Ez az új típusú munkavégzés többek között a mikro- és kisvállalkozások számára lehet ideális. Itt ugyanis egyazon térben lehet dolgozni és kapcsolatot teremteni más cégekkel, együttműködésre találni új partnerekkel. A KAPTÁRban lehetőség van tárgyaló és coaching szoba használatára is, jóval kedvezőbb áron, mint egy hagyományos iroda fenntartása esetén. Az inspiráló és támogató közösségi hely belvárosi bázisként is szolgál, ahol minden adott a minőségi munkavégzéshez.


www.kaptarbudapest.hu
facebook.com/kaptarbudapest
hello@kaptarbudapest.hu 
1065 Budapest, Révay köz 4.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Egy festmény keretére, avagy a varázsló kertje Egy festmény keretére, avagy a varázsló kertje
Slavko Matković: Kerék, a Bosch+Bosch csoport festője*
art&design

Hogyan halunk meg váratlanul Hogyan halunk meg váratlanul
Mesterem, Slavko Matković*, a Bosch+Bosch csoport alapítójának emlékére
art&design

Szörnyek, emberi ruhában Szörnyek, emberi ruhában
A Bestiárium című kiállításról a Rugógyár Galériában
art&design

Velünk élő hagyományok Velünk élő hagyományok
Korniss Péter Változások című kiállítása Kolozsváron

Más művészeti ágakról

irodalom

Közép-európai kapcsolataink Közép-európai kapcsolataink
A Helikon Irodalomtudományi Szemle 2019/3-as számának bemutatója
színház

A kritikus lét elviselhetetlen könnyűsége A kritikus lét elviselhetetlen könnyűsége
Ön/kritikusan a kritikáról beszélgetés a Három Hollóban 2020. január 14-én
Interjú Erdély Mátyással az operatőri hivatásról, a siker kérdéseiről, a kamera mögött álló művész hazai és külföldi lehetőségeiről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés