bezár
 

art&design

2013. 03. 05.
Alkoss a Jurányiban!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Képzőművész vagy? Dolgoznál, de nincs hol? Ebben az esetben a fantasztikus hangulatú Jurányi Közösségi Produkciós Inkubátorház harmadik szintjén található napfényes műtermek egyikében a helyed.
Az Inventio Arts műterem pályázatot hirdet 25 és 40 év közötti képzőművészek számára 6 hónapos időtartamra, a 2013. április 1 és 2013. szeptember 30. közötti időszakra. A műterem használatáért bérleti díjat nem kell fizetni, de a művész vállalja, hogy 6 hónap elteltével egy műalkotást ajánl fel az Inventio Arts számára, melynek kiválasztását a művész egy legalább 3db-os kínálatból teszi lehetővé.

A műteremre pályázni szakmai önéletrajzzal, portfólióval (elsősorban honlap/blog link, másodsorban pdf file max. 10 MB) és motivációs levéllel (max. 1 oldal) lehet. A beérkező pályázatokat szakmai zsűri bírálja el, melynek tagjai az Inventio Arts csapata (Arató Balázs, Baglyas Erika, Jarmo Nieminen), Csizek Petra, programszervező, művészeti menedzser valamint Somhegyi Zoltán, művészettörténész.

Jelentkezni Arató Balázsnál, a balazs@inventioarts.hu email címen lehet, a jelentkezési határidő pedig 2013. március 20., péntek. A pályázatok március 29-ig kerülnek elbírálásra, az eredményről e-mailben értesítik a jelentkezőket, beköltözni április 1-től lehet.

A Műteremről: a Jurányi Közösségi Produkciós Inkubátorház legfelső szintjén található, világos, egy közös légterű 46nm-es terem egyik fele (kb. 6,5mx3,5m). Fűtés, világítás és internet biztosított. Jelenleg 9 fiatal képzőművész dolgozik az Inventio Arts műtermeiben.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

gyerek

Bogyó és Babóca 4. – Tündérkártyák
Július 9-én érkezik a mozikba a népszerű sorozat legújabb része
A Trojka Színházi Társulás Dekameron2020 című színházi kísérletéről
Interjú Bakos Barbara illusztrátorral, animátorral nemzetközi lehetőségekről, ügynökségi munkáról, gyerekirodalomról
színház

Színház a koronav közepén (2) Színház a koronav közepén (2)
Szkéné-Picaro, Napszínház, Mándy Ildikó Társulata*


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés