bezár
 

színház

2020. 12. 23.
SZFE: még nem kérték fel a következő tanévre az osztályvezetőket
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZFE: még nem kérték fel a következő tanévre az osztályvezetőket A 2021/2022-es tanévre még nem kérte fel a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) vezetése az osztályvezető tanárokat, így mindazon "önjelöltek", akik azt nyilatkozzák, hogy "visszaadják", "nem vállalják" az osztályvezetői feladatokat, azokat a vezetés soha nem kérte fel ilyenre - tájékoztat az SZFE közleménye.

Mindezt arra reagálva közölték, hogy az intézmény 22 oktatója korábban közölte: visszalépnek attól, hogy a következő tanévben osztályt indítsanak az intézményben.

Szkéné színház

"A Színház- és Filmművészeti Egyetem osztályvezető tanárait az SZFE vezetése kéri fel, ez eddig is így volt, ezután is így lesz" - olvasható az egyetem közleményében.

Mint írták, a 2021/2022-es tanévben neves, megbecsült szakemberek fognak osztályokat indítani az egyetemen.

"Sajnáljuk, hogy a szakma egy része - köztük az intézmény egyes jelenlegi és volt oktatói - mindent elkövetnek az egyetem lejáratására, jó hírnevének csorbítására" - tartalmazza az SZFE közleménye.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Színház otthonról - Szúnyogok a National Theatre at Home online közvetítésében
színház

„Podcasting”, a kultúrszerelem „Podcasting”, a kultúrszerelem
Podcast-történet és ajánló a hazai, kulturális csatornákról
Samuel Beckett: Az utolsó tekercs / A régi dallam a Digital Theatre kínálatában

Más művészeti ágakról

art&design

"A rajzolás főleg annak konfigurációja, amit látunk"
Paul Cézanne (1839-1906) rajzaiból és akvarelljeiből nyílik kiállítás nyáron a New York-i Modern Művészetek Múzeumában (MoMA)
art&design

Gyíkok* Gyíkok*
A magyar performansz története 1966–2018 (10): Szerbiai magyar performansz: Aiowa csoport (1988-92)
A 2021. február 21-i előadások


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés