bezár
 

art&design

2011. 10. 20.
Zárul az Octopoly – Design okosan!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az Octopoly – Design okosan! workshop és kiállítás október 22-én, szombaton érkezik utolsó állomásához. A záró workshopon az érdeklődők a MakettLaborban működő RE+KLÁM táska workshop keretében a kiállítás teljes anyagából újra hasznos tárgyakat készíthetnek, az installációhoz használt molinókat táskákká alakíthatják.
“Az Octopoly lényege, hogy társasjáték-szerűen, lépésről-lépésre beavassuk a résztvevőket az alkotás kézzelfogható, eleven körforgásába, melyet továbbgondolva az upcycling folyamatának is alkotó részesei lehetnek.” - mondta el a workshopról Gross András építész-tervezőművész, a Medence Csoport tagja.

Az Octopoly – Design okosan! kiállítást a Design Hét eseményihez kapcsolódva mutatja be az upcycling filozófiáját, amely az újrahasznosítás formájaként hangsúlyozza a minden lépésben magasabb minőséget képviselő fejlődést. Ez a fejlődés nemcsak az Octopoly – Design okosan! workshop keretében elkészült tárgyakat foglalja magába, de az azokat megálmodó hazai és kolozsvári egyetemekről érkező tervező szakos hallgatókat is, akik közösen, csapatként gondolkodva készítettek köztéri installációkat a 2011-es Sziget Fesztiválra.

Záró workshop: 2011. október 22., 10-16 óráig, cím: MakettLabor, 1093, Budapest, Pipa utca 4. t/f.: 0613034881


nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

A sárga csend kísértete A sárga csend kísértete
A sárga csendről kiállítás: Schein Gábor megnyitó beszéde
art&design

Bevásárolunk kortárs művekkel
Erősödött a kortárs művek iránti érdeklődés és az online árverésekkel egy olyan réteg is megjelent a vásárlók között, amely korábban nem vett részt az élő aukciókon.
art&design

Rejtőzködő kiállítóterek I. élőben és virtuálisan Rejtőzködő kiállítóterek I. élőben és virtuálisan
aqb, ProjectSpace – Mátrai Erik: „Ellipszisek”

Más művészeti ágakról

zene

Ha beoltottak, mehetsz koncertre, Izraelben
Tel Avivban szabadtéri koncertet szerveznek a Covid-19 ellen beoltottaknak
gyerek

Öt budapesti séta egy füzetben
Ingyenes program a Deák17 Galéria jóvoltából az egész családnak
Steve Lightfoot: Ne higgy a szemének!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés