bezár
 

art&design

2011. 10. 20.
Zárul az Octopoly – Design okosan!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az Octopoly – Design okosan! workshop és kiállítás október 22-én, szombaton érkezik utolsó állomásához. A záró workshopon az érdeklődők a MakettLaborban működő RE+KLÁM táska workshop keretében a kiállítás teljes anyagából újra hasznos tárgyakat készíthetnek, az installációhoz használt molinókat táskákká alakíthatják.
“Az Octopoly lényege, hogy társasjáték-szerűen, lépésről-lépésre beavassuk a résztvevőket az alkotás kézzelfogható, eleven körforgásába, melyet továbbgondolva az upcycling folyamatának is alkotó részesei lehetnek.” - mondta el a workshopról Gross András építész-tervezőművész, a Medence Csoport tagja.

Az Octopoly – Design okosan! kiállítást a Design Hét eseményihez kapcsolódva mutatja be az upcycling filozófiáját, amely az újrahasznosítás formájaként hangsúlyozza a minden lépésben magasabb minőséget képviselő fejlődést. Ez a fejlődés nemcsak az Octopoly – Design okosan! workshop keretében elkészült tárgyakat foglalja magába, de az azokat megálmodó hazai és kolozsvári egyetemekről érkező tervező szakos hallgatókat is, akik közösen, csapatként gondolkodva készítettek köztéri installációkat a 2011-es Sziget Fesztiválra.

Záró workshop: 2011. október 22., 10-16 óráig, cím: MakettLabor, 1093, Budapest, Pipa utca 4. t/f.: 0613034881


nyomtat

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában
Papageorgiu Andrea alkotásai a Barabás Villában
art&design

Interjú Esterházy Marcellel a MODEM-ben tartott kiállítás kapcsán

Más művészeti ágakról

irodalom

Fehér Enikő Az analóg ember című könyvének bemutatója
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés