bezár
 

art&design

2011. 10. 28.
Felépült Magyarország talán leglátványosabb kiállítási installációja!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Yona Friedmann Architecture without building / A nemépítés gyakorlata című új kiállításunk egyedülálló kiállítási installációjával az utóbbi évek legnagyobb és leglátványosabb múzeumi tere lett.
A 10 tonnás, 12 méter magas építmény mellett, amely a Ludwig Múzeum második emeletéről felér a harmadik emeletig, több helyspecifikus installáció, számtalan óriás méretű, kézzel készített falrajz, makett és kép teszi teljessé a világhírű, magyar származású építész retrospektív kiállítását.

A kiállítási installációt Yona Friedmannal együttműködve Philippe Rizzotti (Exyzt) tervezte, a kiállítás design-jáért Gonzague Lacombe (Exyzt) felelt. A kiállítás kurátorai: Erőss Nikolett, Somogyi Hajnalka. A kiállítás megnyitója: 2011. 10. 28., péntek, 19.00 óra, Ludwig Múzeum, Üvegterem.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Hölgymenyét Hölgymenyét
Interjú Verebics Kati festővel
art&design

Balatont álmodom, s melléje magamat Balatont álmodom, s melléje magamat
Gondolatok Bodolóczki Linda „Nekem a Balaton” című kiállításának képeiről
art&design

"A rajzolás főleg annak konfigurációja, amit látunk"
Paul Cézanne (1839-1906) rajzaiból és akvarelljeiből nyílik kiállítás nyáron a New York-i Modern Művészetek Múzeumában (MoMA)
art&design

Gyíkok* Gyíkok*
A magyar performansz története 1966–2018 (10): Szerbiai magyar performansz: Aiowa csoport (1988-92)

Más művészeti ágakról

Parti Nagy Lajos: Ibusár (Örkény István Színház — Kék Művészügynökség)
Háttérinterjú Csonka Andrással, a Zeneakadémia programigazgatójával versenyekről, művészeti ügynökségekről, a koncerttermek működéséről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés