bezár
 

zene

2012. 05. 14.
Recoil - 'A Strange Hour in Budapest' Blu-ray
Június 1-től előrendelhető Alan Wilder Budapesten forgatott koncertfilmje
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Recoil - 'A Strange Hour in Budapest' Blu-ray A belga illetőségű, elektronikus zenékben érdekelt Alfa Matrix kiadó vállalta a kiadását és terjesztését Alan Wilder (alias Recoil) Budapesten forgatott koncertfilmjének, amelyet Herkó Attila ('Atus') és az Umatik Team jegyez.
Egyre közelebb kerülünk ahhoz a pillanathoz, amikor végre kézbe vehetjük a Depeche Mode egykori stúdió-mágusának és a Recoil szellemi vezérének budapesti koncertjét, melyet teljes pompájában, a legmodernebb technikával rögzített Herkó Attila ('Atus') csapata, és a nyáron az őt megillető minőségben jelenik meg Blu-rayen.
'A STRANGE HOUR IN BUDAPEST' - 2
A deluxe-kiadvány - melyet személyesen Alan és segítőtársa, Paul Kendall kevertek készre - június 1-től lesz előrendelhető az Alfa Matrixnál.

A 16-oldalas booklettel kísért, 6-paneles digipak tokba rejtett lemezen az  A Strange Hour in Budapest című koncertfilmen kívül további promóciós videok, és a fellépéseken használt háttér-vetítések lesznek megtalálhatók - amennyiben az első 1000 példány valamelyikére sikerül szert tennünk.
'A STRANGE HOUR IN BUDAPEST' - 3
Az online megrendelők további finomságoknak (pl. koncertfotók, háttérképek) is örvendhetnek, melyhez egy exkluzív kód segítségével férhetnek majd hozzá.

Maga a Mester (Alan Wilder) is úgy ítélte meg, hogy 'Atus' filmje csuda klasszul sikerült, megnyerően és üdítően dokumentálja a Recoil performanszát.

Kedvcsinálóul pedig itt a hivatalos trailer:

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/uCHHFiRWy04" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

További infok és az előrendelési cím:

www.alfa-matrix.com/shop_comments.phpnyomtat

Szerzők

-- Janurik János --


További írások a rovatból

A Prae körkérdése zeneszerzőkhöz: Magala Ronnie válaszol
A CentriFuga utolsó koncertje a Fugában
Tool-koncert, 2022.05.24., Papp László Budapest Sportaréna
Lully–Molière: A kénytelen házasság

Más művészeti ágakról

art&design

Háttérinterjú Deák Erikával, a Deák Erika Galéria alapítójával a hazai művészeti képzésről, a pályakezdők lehetőségeiről és arról, hogy mit jelent galeristának lenni
Zoltán Gábor: Levegőt venni, Kalligram Kiadó, Budapest, 2022
Peter Handke: Kísérlet a fáradtságról, Typotex, Budapest, 2022


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés