bezár
 

színház

2019. 01. 17.
Látható a Láthatáron Csoport!
2019. január 17. és 25.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Látható a Láthatáron Csoport! Január 17-én A megmentő című Kincses Réka-rendezés a Magvető Caféban, január 25-én az Én, te, mi című előadás a Kugler Art Szalonban látható 19 órai kezdéssel. A 17-i előadás után a Tűsarok nevű egykori női portál alapítóival közösen szervezett beszélgetésre is sor kerül.

A Láthatáron Csoport célja, hogy művészeti és színházpedagógiai tevékenységükkel hozzájáruljanak társadalmunk szolidárisabbá és toleránsabbá tételéhez, hogy felszabadult, elmélyült, gondolatébresztő és szemléletformáló párbeszédet folytassanak olyan témakörökben, amelyeket sokszor tabuként, bizonyos rétegek problémájaként vagy családi magánügyként kezel a társadalom.

Szkéné színház

A megmentő című tavaly bemutatott, legfrissebb darabjuk új helyszínen, a Magvető Café hangulatos színpadán, valamint falai és könyvespolcai között látható újra. Kincses Réka darabja két lánytestvérről és egy kasztráló anyáról Szabó Veronika pszicho-groteszk rendezésében, Alida Bevk és Feuer Yvette előadásában kerül színpadra.

Az előadás utáni beszélgetésen  a Keressen a nő! – Tűsarok estek Vol2 című blokkban Artner Szilvia Sisso újságíró, dr. Ritter Andrea klinikai szakpszichológus és az alkotók arról beszélgetnek, miből áll össze egy nő identitása élete során. Az est további részében utószilveszteri mulatság lesz női zenékkel, dj Miss Mizzi hangszertárából.

megmentő

A megmentő

Az Én, te, mi című előadás – helyspecifikus párkapcsolati tárlatvezetés – a régi jó helyén, a Kugler Art Szalonban látható 2019-ben is, első alkalommal január 25-én, amelynek keretében Vendel Hajnalka, alias Szabó Veronika tárlatvezető és kedvenc színészeik – Feuer Yvette, Stubnya Béla, Buzási Fanni, Mangold Roland – igazítják el az érdeklődőket a festői környezetben és az érzelmek dzsungelében.

 

Én, te, mi

Én, te, mi

Jegyfoglalás erről az e-mailcímről lehetséges: info@lathataroncsoport.hu

A képek forrása a sajtóanyag.

nyomtat

További írások a rovatból

színház

Menjek vagy maradjak, avagy Jancsi és Iluska ma Menjek vagy maradjak, avagy Jancsi és Iluska ma
A PG Csoport koncertszínházi előadása Budapesten
Kiss Csaba Othello-rendezése a Nemzetiben
Kurta Niké és Tési Dóra Doboz című előadása a Jurányiban
színház

Shakespeare, színház, Közép-Európa Shakespeare, színház, Közép-Európa
Shakespeare in Changing Cultural Paradigms: kétnapos konferencia Pozsonyban

Más művészeti ágakról

irodalom

Az Iskola a határon 60 éve Az Iskola a határon 60 éve
Fűzfa Balázs válaszol
art&design

Ludwig 30 Ludwig 30
Beszámoló a Ludwig Múzeum sajtótájékoztatójáról
Adina Pintilie: Ne érints meg!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés