bezár
 

színház

2019. 01. 17.
Látható a Láthatáron Csoport!
2019. január 17. és 25.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Látható a Láthatáron Csoport! Január 17-én A megmentő című Kincses Réka-rendezés a Magvető Caféban, január 25-én az Én, te, mi című előadás a Kugler Art Szalonban látható 19 órai kezdéssel. A 17-i előadás után a Tűsarok nevű egykori női portál alapítóival közösen szervezett beszélgetésre is sor kerül.

A Láthatáron Csoport célja, hogy művészeti és színházpedagógiai tevékenységükkel hozzájáruljanak társadalmunk szolidárisabbá és toleránsabbá tételéhez, hogy felszabadult, elmélyült, gondolatébresztő és szemléletformáló párbeszédet folytassanak olyan témakörökben, amelyeket sokszor tabuként, bizonyos rétegek problémájaként vagy családi magánügyként kezel a társadalom.

Szkéné színház

A megmentő című tavaly bemutatott, legfrissebb darabjuk új helyszínen, a Magvető Café hangulatos színpadán, valamint falai és könyvespolcai között látható újra. Kincses Réka darabja két lánytestvérről és egy kasztráló anyáról Szabó Veronika pszicho-groteszk rendezésében, Alida Bevk és Feuer Yvette előadásában kerül színpadra.

Az előadás utáni beszélgetésen  a Keressen a nő! – Tűsarok estek Vol2 című blokkban Artner Szilvia Sisso újságíró, dr. Ritter Andrea klinikai szakpszichológus és az alkotók arról beszélgetnek, miből áll össze egy nő identitása élete során. Az est további részében utószilveszteri mulatság lesz női zenékkel, dj Miss Mizzi hangszertárából.

megmentő

A megmentő

Az Én, te, mi című előadás – helyspecifikus párkapcsolati tárlatvezetés – a régi jó helyén, a Kugler Art Szalonban látható 2019-ben is, első alkalommal január 25-én, amelynek keretében Vendel Hajnalka, alias Szabó Veronika tárlatvezető és kedvenc színészeik – Feuer Yvette, Stubnya Béla, Buzási Fanni, Mangold Roland – igazítják el az érdeklődőket a festői környezetben és az érzelmek dzsungelében.

 

Én, te, mi

Én, te, mi

Jegyfoglalás erről az e-mailcímről lehetséges: info@lathataroncsoport.hu

A képek forrása a sajtóanyag.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Donáth Attilával és Somogyi Beával, a Társadalmi Párbeszéd Színház vezetőivel
színház

Helyspecifikus fuldoklás Helyspecifikus fuldoklás
Tárnoki Márk A per rendezése az Ódryn
Székely Csaba: 10 című darabja a Radnóti Színházban
színház

A halál geometriája A halál geometriája
Enyedi Éva: Lear halála – a Miskolci Nemzeti Színház előadása a Játékszínben

Más művészeti ágakról

építészet

Sündisznótüske és betonhintaszék Sündisznótüske és betonhintaszék
Bauhaus100. Program a mának/ Kortárs nézőpontok - kiállítás a Ludwig Múzeumban
art&design

Kell egy kis összhang Kell egy kis összhang
Külön ter(m)ek: Bojti András, Naomi Devil, Horváth Éva Mónika, Milorad Krstić, Németh Marcell, Richter Sára, Szabó Ábel kiállítása - Bojti András: Más világ
irodalom

Soá utolsó túlélői után csak szövegeik maradnak velünk Soá utolsó túlélői után csak szövegeik maradnak velünk
Clara Royer Kertész Imre élete és halálai című könyvéről beszélgetett a szerzővel Schein Gábor és Szegő János


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés