bezár
 

zene

2019. 05. 21.
Farkas Gábor zongoraművész lemezbemutató koncertet ad
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Fréderic Chopin művei szólalnak meg Farkas Gábor zongoraművész lemezbemutató koncertjén június 5-én a Pesti Vigadóban.

A hangversenyen a g-moll, az F-dúr, az Asz-dúr és az f-moll ballada, az Asz-dúr, a Fisz-dúr és a Gesz-dúr impromtu, a cisz-moll "fantasie impromtu", valamint az f-moll fantázia hangzik el.

Klasszikus kedvencek 2018.

A zongoraművész Fréderic Chopin műveit tartalmazó legújabb albuma a Hungaroton gondozásában lát napvilágot júniusban. Farkas Gábor, aki 2017 óta a Steinway Artist cím birtokosa, két esztendeje Japánban él. Az 1981-es születésű zongoraművésznek ugyanis professzori állást ajánlott a Tokyo College of Music, amelynek ő az első európai mestere zongora szakon 2017 májusa óta.

Farkas Gábor a budapesti lemezbemutató után, 2019 nyarán a New York-i Lincoln Centerben ad kamarakoncertet és szólóestet, valamint fellép és mesterkurzusokat tart a Classical Bridge Festival elnevezésű nemzetközi zenei fesztiválon.

 

Képek: https://www.facebook.com/pestivigado/

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

Mark Rothko lemezborítók
Rohmann Ditta Bach-sorozata
Beszélgetés Rimóczi Istvánnal, a Bélaműhely egyik alapítójával

Más művészeti ágakról

irodalom

Történelem családregényben, krimiben, versben, asszamblázsban Történelem családregényben, krimiben, versben, asszamblázsban
A Margó Fesztiválon és a 90. Ünnepi Könyvhét pénteki napján a Prae Kiadó három új kötete mutatkozott be
Kakukkfészek a Radnótiban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés