bezár
 

zene

2019. 12. 01.
Versenyművek három kontinensről a BMC-ben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hsin-Ni Liu zongoraművésznő Európa, Amerika és Ázsia kortárs zenei világa között teremt párbeszédet a koncerten - közölték a szervezők az MTI-vel.

A közlemény szerint, elsőként Emszt András Metamorfózis zongorára és vonószenekarra című versenyműve hangzik el, ezt követi a Grammy-díjra jelölt Joseph Hallman Tündérmesék című darabja, amelyet a philadelphiai szerző  Hsin-Ni Liu számára komponált. A versenymű szaxofonszólamát Nicolas Beaupertuis tolmácsolásában hallhatja a közönség. Mint írják, a programot Chen Mao Shuen, a távol-keleti zenei élet egyik kiváló szerzőjének új zongoraversenye zárja. A koncerten közreműködik az Anima Musicae Kamarazenekar, vezényel Philippe de Chalendar.

Fotók: luah.hu, hsin-niliu.com

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

A Zeneakadémián
„Mire való ez a gomb?” – Egy este Bruce Dickinsonnal, Budapest Kongresszusi Központ, 2019. november 2.
Interjú Fejérvári Zoltánnal pályakezdésről, oktatásról, mentorokról, itthoni és külföldi lehetőségekről
Interjú Tóth Kingával intermediális alkotásról, a fiatalok lehetőségeiről, szellemi műhelyekről, fordításról

Más művészeti ágakról

Simon Longman: Rozsda, avagy minden vérünk benne szárad
Peter Jackson: Akik már nem öregszenek meg
Nagy Zoltán: Szép csendben
irodalom

A sellők fájdalma A sellők fájdalma
Krimírás és a nők elleni erőszak


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés