bezár
 

zene

2019. 12. 01.
Versenyművek három kontinensről a BMC-ben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hsin-Ni Liu zongoraművésznő Európa, Amerika és Ázsia kortárs zenei világa között teremt párbeszédet a koncerten - közölték a szervezők az MTI-vel.

A közlemény szerint, elsőként Emszt András Metamorfózis zongorára és vonószenekarra című versenyműve hangzik el, ezt követi a Grammy-díjra jelölt Joseph Hallman Tündérmesék című darabja, amelyet a philadelphiai szerző  Hsin-Ni Liu számára komponált. A versenymű szaxofonszólamát Nicolas Beaupertuis tolmácsolásában hallhatja a közönség. Mint írják, a programot Chen Mao Shuen, a távol-keleti zenei élet egyik kiváló szerzőjének új zongoraversenye zárja. A koncerten közreműködik az Anima Musicae Kamarazenekar, vezényel Philippe de Chalendar.

Fotók: luah.hu, hsin-niliu.com

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

Október 30-án fellépett a Yellow Mood és a Folksteps a Három Hollóban
Interjú Baráth Emőke énekművésszel a hazai és a külföldi éneklés hatásmechanizmusáról, koncerttermekről és operaszínpadokról, valamint marketinglehetőségekről
Interjú Fejérvári Zoltánnal pályakezdésről, oktatásról, mentorokról, itthoni és külföldi lehetőségekről
Isabelle Duthoit improvizációs workshopja a Jazzaj szervezésében

Más művészeti ágakról

Taika Waititi: Jojo nyuszi
színház

A kritikus lét elviselhetetlen könnyűsége A kritikus lét elviselhetetlen könnyűsége
Ön/kritikusan a kritikáról beszélgetés a Három Hollóban 2020. január 14-én
Tom Hooper: Macskák
irodalom

A börzsönyi tisztástól az Óvóhelyig A börzsönyi tisztástól az Óvóhelyig
A Kóspallagi Írótanya bemutatkozása


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés