bezár
 

film

2020. 04. 30.
Közösségi videópályázatot hirdetett a Budapest100
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Közösségi videópályázatot hirdetett a Budapest100 Bár az idei Budapest100 építészeti-kulturális fesztivált szervezői őszre halasztották, idén tavasszal is meg szeretnék mutatni a város meseszép lépcsőházait, kapuit. Egy közösségi videópályázatra hívtak mindenkit, hogy a nyitott szellemű lakók megmutathassák Budapest rejtett építészeti kincseit.      

Kétféle témában is várják a szervezők a felvételeket: 

Nyitott kapuk

Készíts videót saját házad bejárati kapujáról, amint kinyílik! Használd mobiltelefonod vagy kamerád, és vedd fel egy rövid videóban a Budapest100 hétvégék legikonikusabb pillanatát, amint nyílik az ajtó, és beléphetünk a házba.

 

Találkozzunk a Tizediken - Lépcsőházak

Itt az idő felmenni a padlásra, ott úgy sincs most senki. Csinálj videót pincétől padlásig! Sétálj fel néhány emeletet, vagy liftezz. A videóban legyen látható a korlát, a lépcsőház ablaka, a lépcsőfokok és nyugodtan nézz felfelé vagy lefelé a lépcsőházban. Fontos, hogy felfelé haladj!

 

A beküldés leadási határideje: 2020. május 3., vasárnap 

 

További információk a fesztivál honlapján olvashatók! 

 

Forrás: Budapest100 fesztivál

 

 

 

 

HIRDETÉS

banner
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

70. Berlinale, 2020. február 20–március 1.
Great Gerwig: Kisasszonyok
Corneliu Porumboiu: A hegyek szigete

Más művészeti ágakról

Színház a karanténból: Milo Rau LENIN című előadásáról
Gyermekkönyv-illusztráció kiállítás online a Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria oldalán
art&design

Művészek a járvány idején#2 Művészek a járvány idején#2
Interjú Koller Margittal a kialakult helyzetről, otthonmaradásról és tervezett munkákról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés