bezár
 

irodalom

2020. 05. 18.
Idősotthonoknak ajándékoz könyveket a Közkincs Egyesület
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Idősotthonoknak ajándékoz könyveket a Közkincs Egyesület A Közkincs Művészeti és Kulturális Közhasznú Egyesület által küldött első szállítmány a jövő héten indul, és több budapesti idősotthon is részesül majd belőle.

Az elmúlt hónapokban országossá vált a Mozgó Könyvek közhasznú kezdeményezés, miután online is elérhetővé tették az eddig főleg Budapest köztereiről ismert könyvszekerek kínálatát, köztük ingyenes műveket.

„Az online felület azért jött létre, hogy minőségi és átválogatott irodalmat adjon országszerte az emberek kezébe, és segítse a családok a költséghatékony művelődését a veszélyhelyzet idején is" - fogalmazott Boda István, az Egyesület elnöke. „Az oldalra látogatók naponta frissülő kínálatból, több mint tíz műfaj hétezer könyvéből válogathatnak" - fűzte hozzá.                     

A koronavírus miatt kialakult veszélyhelyzet idején elsősorban a fiatalokat próbálják megszólítani, így például a kötelező olvasmányok közül is többet ingyenesen elérhetővé tettek.

HIRDETÉS

banner

Képek: Mozgó Könyvek, pixabay.com

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

irodalom

Mitől tudsz olyan édes lenni, mint a méz? Mitől tudsz olyan édes lenni, mint a méz?
Kálmán C. György: „Dehogyis terem citromfán”. Irodalomelméleti írások. Balassi Kiadó, Budapest, 2019, 240 oldal, 2600 Ft
irodalom

A fülemüle esete a vérhányással A fülemüle esete a vérhányással
Május elsején Zrínyi Miklós 400!

Más művészeti ágakról

Gyermekkönyv-illusztráció kiállítás online a Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria oldalán
Interjú Virágh András Gáborral díjakról, pályája alakulásáról, az aktív zenélés szerepéről a komponálásban
art&design

Apokrif jelenlét Apokrif jelenlét
Tillmann Ármin megnyitó szövege Minyó Szert Károly kiállításához
színház

Ordító sokaság Ordító sokaság
Színház a karanténból: Jane Eyre színházban és neten 2 in 1


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés