bezár
 

zene

2020. 05. 19.
Lakótelepeken ad kamarakoncerteket a Savaria Szimfonikus Zenekar
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Lakótelepeken ad kamarakoncerteket a Savaria Szimfonikus Zenekar Házhoz viszik a komolyzenét: a vasi megyeszékhely négy legnépesebb lakótelepét célozzák meg.

A Hang-Köz-Tér elnevezésű szabadtéri koncertsorozatban a kamaraegyüttesek rövid, 15-20 perces előadásokkal szolgálnak az ott lakóknak.

A zenekar számára kötelező távolságtartással újra megkezdődnek a zenekari próbák, illetve terveik között szerepel, hogy a Bartók Teremből online kamarazenei koncerteket közvetítenek.

Kiss Barna, a zenekar igazgatója így nyilatkozott: „az előadóművészetben fontos a közönség visszajelzése, amely inspirálóan hat a művészekre, ezért az elmúlt két hónap nem volt egyszerű a zenekar számára sem.

HIRDETÉS

banner

A zenekar bízik abban, hogy a nyár második felétől további könnyítések lesznek, és lehetővé válik, hogy szabadtéren, népesebb közönség előtt hosszabban is koncertezhetnek" - tette hozzá.

Képek: vaskarika.hu, Vasidrón légi fotó-videó

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Dirty Honey: Dirty Honey EP (2019)
zene

RÉGI CSIBÉSZEK RÉGI CSIBÉSZEK
Szabó Sándor, a „gulyáskommunizmus” popfotósa*
Felsejlenek az emberi gesztusok Krúbi új lemezén

Más művészeti ágakról

irodalom

Unorthodox, avagy az egyetlen helyes út? Unorthodox, avagy az egyetlen helyes út?
Deborah Feldman: Unorthodox – a másik út (Libri, 2020)
színház

Ordító sokaság Ordító sokaság
Színház a karanténból: Jane Eyre színházban és neten 2 in 1


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés