bezár
 

zene

2020. 07. 07.
Crescendo Tábor 2020
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Crescendo Tábor 2020 Bár a járvány miatt a szokásos Nyári Akadémiát és Fesztivált idén nem lehet megtartani, ám öröm, hogy legalább egy rövidebb, kisebb létszámú, csak magyar résztvevőknek szervezett Crescendo Tábor mégis lehet a már jól bevált, csodálatos kisvárosban, Tokajban – értesítették a szervezők a prae.hu művészeti portált.

Idén ének-, opera-, hegedű-, cselló-, zongora-, kamarazene- és barokk-kurzusra jelentkezhetnek a növendékek 16 éves kortól. A tanári kart pedig többek között  olyan neves magyar művészek alkotják, mint Dallos ErikaFüzesséryné Dudás Eszter (elnök), Kállay ÁgnesKalló Zsolt, Kemenes AndrásMeláth AndreaPintér DávidSzabóki Tünde.

Ezúttal a megszokottnál kevesebb koncert és nyilvános program lesz, de ezekre szeretettel várunk minden érdeklődőt. A részvétel ezúttal is díjtalan, adományokat örömmel és hálával fogadnak a szervezők.

  • 2020. július 31. péntek, 17.00 Főtéri muzsika (Kossuth tér)
  • 2020. július 31. péntek, 20.00 Kreatív Istentisztelet (Református templom)
  • 2020. augusztus 1. szombat, 19.30 Zárókoncert (Református templom)

 

Az e-CSI2020 videosorozatról

Mivel feltétlenül szeretnénk a Crescendo Nyári Akadémia és Fesztivál (CSI) mindenkori külföldi résztvevőivel, művésztanáraival, diákjaival, barátaival is kapcsolatot tartani, egy meglepetéssel készülünk a számukra. A lemondott Nyári Akadémia eredeti 12 napján, vagyis július 22. és augusztus 2. között naponta bejelentkezünk egy-egy, az utóbbi hónapokban készült, rövidebb-hosszabb videóval, mely magyar idő szerinti 15 órától lesz megtekinthető a Crescendo Facebook oldalán. Az e-CSI2020 videosorozat célja, hogy ha nem is pótolja, de legalább megidézze a Nyári Akadémia egy-egy eseményét egyéni óráktól az utcazenén és a Kreatív Istentiszteleten át, a művésztanári és gálakoncertig.

Crescendo Tábor 2020 program

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Rohmann Dittával oktatásról, médiáról, motivációról
Claudio Monteverdi: Poppea megkoronázása
Opera a karanténból: Jacques Offenbach Hoffmann meséi című operája Párizsból
Felsejlenek az emberi gesztusok Krúbi új lemezén

Más művészeti ágakról

Külföldön Sikeres Magyar Művészek

A zenéért és a közönségért A zenéért és a közönségért
Interjú Oláh Vilmos Liszt Ferenc-díjas hegedűművész, koncertmesterrel sikerről és korunk zenei piacának követelményeiről
Rodrigo Sorogoyen – Leticia Dolera – Carlos Marques-Marcet – Elena Martín – Paula Ortiz: Otthon
színház

Shakespeare járvány idején Shakespeare járvány idején
Gyulai Shakespeare Fesztivál 2020


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés