bezár
 

zene

2020. 07. 29.
Megkezdődött a Crescendo Tábor
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Megkezdődött a Crescendo Tábor 2020. július 26-án megkezdődött az első Crescendo Tábor Tokajban, tájékoztatták a szervezők a prae.hu művészeti portált. „Mozart maszkban is Mozart” – mondta Füzesséryné Dudás Eszter brácsaművész, a Crescendo Nyári Akadémia elnöke az első Crescendo Tábor megnyitóján. 

A komolyzenei kurzus megnyitó-ünnepségén a tokaji polgármester, Posta György köszöntötte a résztvevőket. Pintér Dávid hegedűművész és Váray Rita zongoraművész közös előadással örvendeztette meg a mintegy kilencven jelenlévőt: diákokat, tanárokat, szervezőket.

A Crescendo Tábor 2020-ban a 17. nemzetközi Crescendo Nyári Akadémia és Fesztivál helyett jött létre, mely a járvány miatt idén nem valósulhatott meg. Ennek ellenére minden jelentkezőnek örömére szolgál – hogy a kötelező maszkviselés okozta nehézség ellenére – legalább egy rövidebb, csak magyarok számára szervezett komolyzenei mesterkurzus összejöhetett, ahol a több mint ötven diák újra közösen zenélhet.

 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Rohmann Dittával oktatásról, médiáról, motivációról
Dirty Honey: Dirty Honey EP (2019)
Opera a karanténból: Jacques Offenbach Hoffmann meséi című operája Párizsból
Interjú Vörös Szilvia énekművésszel az útjáról a győri Konzervatóriumtól a Bécsi Staatsoperig

Más művészeti ágakról

Pablo Larraín: Ema
színház

Vendégségben Patikánál Vendégségben Patikánál
4. emelet, 66-os csengő
Maria Sødahl: Remény
színház

Érzelmeink labirintusában Érzelmeink labirintusában
A Tévedések vígjátéka a gyulai Tószínpadon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés