bezár
 

film

2020. 09. 22.
Magyar rövidfilmes projekteket is várnak az Euro Connection koprodukciós vásárra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Magyar rövidfilmes projekteket is várnak az Euro Connection koprodukciós vásárra Magyar rövidfilmes projekteket is várnak a 2021 februárjában, a Clermont-Ferrand-i rövidfilmfesztivállal egy időben ismét megrendezett Euro Connection koprodukciós vásárra, a magyar jelentkezéseket a Daazo közvetíti – tudatta a prae.hu portállal a Daazo.com.

A 23 országban meghirdetett vásár az egyik legfontosabb európai rövidfilmes koprodukciós platform, amelyen európai producerek, forgalmazók és befektetők keresnek partnereket készülő projektjeikhez. A vásáron évente 150 szakmai résztvevő fordul meg, és eddigi működése során közel 100 film elkészültéhez járult hozzá közvetlenül.

A program szervezői olyan rövidfilmes (30 percesnél rövidebb animációs, élő szereplős vagy dokumentumfilmes) projekteket várnak, amelyek megfelelnek azon feltételeknek, hogy már rendelkeznek részleges támogatással, producerük európai koprodukcióban gondolkodik, és forgatásuk 2021. június után kezdődik.

A Euro Connection zsűrije által kiválasztott projekt producere meghívást kap Clermont-Ferrand-ba 2021. február elején. A Euro Connection programjai (pitchfejlesztő workshop, pitchelés, producerek és résztvevők találkozói, személyes megbeszélések) február 2. és 3. között kerülnek megrendezésre. A sikeres pályázó részt vehet a filmfesztiválon és vásáron – a 4 éjszakás szállást (január 31. – február 4.), az étkezést, az utazást (160 euróig), valamint az akkreditáció költségeit a Euro Connection fedezi. 

Jelentkezési határidő: 2020. október 20. 

Jelentkezni a Euro Connection weboldalán található letölthető kérdőív kitöltésével az info@daazo.com és a zsuzsanna.brasher@daazo.com címen lehet.

További információk (angol nyelven) ezen a linken elérhetőek.

 

Kép forrása: Clermont-Ferrand ISFF/Euro Connection

Euro Connection © Sauve qui peut le court métrage, Juan Alonso

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Oláh Judit: Visszatérés Epipóba
Gondolatok a Prometheus és az Alien: Covenant című Scott-filmekről
Az első Veszprém-Balaton Filmpiknikről
Pablo Larraín: Ema

Más művészeti ágakról

art&design

Töredékes testek Töredékes testek
A MORPH csoport kiállítása: Máté Zsófi megnyitó beszéde
színház

Artusban a tao színház Artusban a tao színház
Goda Gábor Minden (is) című darabja az Artus Társulat előadásában
gyerek

Családbarát és Közösségi Múzeum Családbarát és Közösségi Múzeum
Családbarát és Közösségi Múzeum díjat kapott a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria
art&design

Nők a döntéseik fogságában? Nők a döntéseik fogságában?
Gáspár Annamária „Do you have a choice?” című kiállításáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés