bezár
 

film

2020. 10. 16.
A kancellár kiüríttetné az SZFE épületeit
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A kancellár kiüríttetné az SZFE épületeit Az ultimátum szerint ma 18 óráig mindenkinek el kell hagynia az egyetem épületeit és kollégiumát.

Körlevélben küldött rektori utasítást a dolgozóknak és az oktatóknak a Színház- és Filmművészeti Egyetem új kancellárja, Szarka Gábor és Novák Emil rektorhelyettes – értesült a Népszava.

A levél szerint módosítással előrébb hozzák az őszi szünetet az egyetemen október 16–26. közé, amikor is az egyetem épületeiben és kollégiumában karbantartást és fertőtlenítést végeznek majd, ezért azok zárva lesznek, azokban tartózkodni tilos, azokat maximum péntek este 18 óráig mindenkinek el kell hagynia. Csak a kancellár írásos engedélyével maradhat valaki az épületekben.

Az SZFE polgárai a határidő leteltének pillanatában kezdik meg sajtótájékoztatójukat az egyetem Vas utcai épülete előtt, ahová várnak minden támogatót, érdeklődőt.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Csáki László: Kék Pelikan
Anna Hints: Smoke Sauna Sisterhood

Más művészeti ágakról

Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés