bezár
 

art&design

2020. 11. 19.
Elindult a második design SPEED mentorprogram
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Olasz és amerikai mentorok, valamint magyar szakemberek iránymutatásával tanulhatják a márkafejlesztés módszereit és technikáit a második design SPEED program mentoráltjai - közölte a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) az MTI-vel csütörtökön.

A Magyar Divat & Design Ügynökség és az olasz Istituto Europeo di Design nyár végén indult, közös képzése a nemzetközi piacra lépéshez szükséges ismeretek átadására helyezi a hangsúlyt. A járványhelyzet miatt online formában rendezik meg a workshopokat és személyes konzultációkat - írja közlemény.

Error N' More

Az idei képzés a 2019-es első mentorprogram tapasztalatai alapján egy újabb oktatási csomaggal bővült: a résztvevők a stratégiaalkotás és menedzsment témakörökön túl sales és kereskedelemi készségeiket is fejleszthetik. Az MDDÜ a képzés tematikáját úgy alakította, hogy szakmai tanácsokkal segítse a márkákat a megváltozott gazdasági helyzetben.

A képzésre olyan stabil vállalkozások jutottak be, amelyek a szakmai zsűri szerint a nemzetközi piacon is megállnák a helyüket: a különleges kerámiákat gyártó Error N' More, a Logifaces logikai játék megálmodója, a Planbureau; az üvegkombinációiról ismert marta edocs, a világításban élen járó Oleant Lighting és a tartós anyagokból készült bútorok szakértője, a Socowoo.

Socowoo

A mentoráltak az elmúlt hónapokban számos üzleti témát jártak körül, olyan világhírű szakemberek segítségével, mint Jacopo Bargellini, Alberto Bottalico és Anne van Merkensteijn. A képzés második felében a személyes konzultációk következnek, amelyek a termékportfólió kezelésével, valamint a márkák imázsának formálásával foglalkoznak. A program utolsó szakaszában a mentoráltak egy önálló projektmunkában foglalják össze a program alatt tanultakat.

Fejléckép, Facebook-ra továbbított kép: Oleant, négyzetes kép a leadben: Erdőcs Márta munkája

– forrás: MDDÜ

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Ördögavatás Ördögavatás
Humán holtterek körbejárása a Pécsi Galériában
art&design

A lélek tájképei A lélek tájképei
A magyar performansz története 1966–2018 (6): Nyugati magyar performansz: Nagy József és a Jel Színház (1986-), Kerekes László (1988–2010)
art&design

Apró betekintés Dürer korába Apró betekintés Dürer korába
Már online is részt vehetünk a Dürer kora kiállításon
art&design

Andy Warhol utolsó szerelme Andy Warhol utolsó szerelme
A magyar performansz története 1966–2018 (4): Nyugati magyar performansz: Magyar Műhely (1972–95), SQUAT Színház (1976–91)

Más művészeti ágakról

gyerek

Zárt múzeum, nyitott tartalom 2.0. Zárt múzeum, nyitott tartalom 2.0.
A kényszerű bezárás idejére a PIM professzionális online közvetítésekkel, virtuális tárlatokban zajló múzeumpedagógiai foglalkozásokkal, valamint játékos, interaktív webes felületekkel készül
irodalom

Élőnek tűnő, döglött rombuszhal Élőnek tűnő, döglött rombuszhal
Linda Boström Knausgard, Isten hozott Amerikában, Jaffa Kiadó, 2020.
A szolgálólány meséje az HBO-n
Rolla János és a Zeneakadémia Kamarazenekara/3


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés