bezár
 

zene

2021. 04. 10.
Elindult a jelentkezés az Artisjus nemzetközi dalszerző táborába
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elindult a jelentkezés az Artisjus nemzetközi dalszerző táborába Az Artisjus idén is megrendezi nemzetközi Songwriting Campjét egy tapasztalt csapattal: a Zeneszöveg.hu szervezésében ez lesz immár a negyedik dalszerző tábor Magyarországon. Jelentkezni április 14. éjfélig lehet  – közölte az Artisjus. 

Az Artisjus idén is megrendezi szokásos Songwriting Campjét a járványhelyzetnek megfelelő óvintézkedésekkel. A táborban minden résztvevőnek biztosítanak közös dalszerzési lehetőséget külföldi és hazai művészekkel, többnapos alkotómunkát inspiráló társaságban és nyugodt környezetben, illetve új kapcsolatok építését. A résztvevők (zeneszerzők, szövegírók, producerek) naponta változó felállásban egy-egy újabb dalt fognak megírni, háromfős csapatokban.

A jelentkezés feltételei közé tartozik az angol nyelvtudás, hiszen a csapatbeosztásban külföldi szerzővel, producerrel is kell majd együtt alkotni. Elsősorban tehetséges feltörekvő vagy már befutott dalszerzők jelentkezését várják a szervezők. A kiválasztott résztvevőkkel szerződés készül, mely tartalmazni fogja a fenti feltételeket, beleértve a járványhelyzetre vonatkozó vállalásokat.

A táborban ingyenes a részvétel, a szállást, ellátást, eszközöket és a Covid-teszteket az Artisjus fedezi, az útiköltséget azonban nem tudják megtéríteni a szervezők. A résztvevők kiválasztását az Artisjus szerzőkből és zeneműkiadókból álló vezetősége végzi.

A táborra május 18-22-én kerül sor a budapesti Petneházy Club Hotelben. További információért látogasson el ide, jelentkezni pedig itt lehet. 

Négyzetes kép a leadben: songwriting.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Our New Orleans: A Benefit Album for the Gulf Coast
A 2021. február 18-i előadások
Zeneakadémia, 2021., február 8., koncertfelvétellel mutatjuk

Más művészeti ágakról

A teremtés koronája – Karanténantológia. Szerkesztette Cserna-Szabó András és Darida Benedek. Helikon kiadó, 2020.
gyerek

Pagony kalandséta: szabadtéri kalandjáték a Pagonytól
Biztonságos, szabadtéri családi program
gyerek

Végtelen mesélőkedv Végtelen mesélőkedv
A Csimota Kiadó tavaszi papírszínház-újdonságai
színház

Gondoljuk újra: minden jó, ha Shakespeare jó? Gondoljuk újra: minden jó, ha Shakespeare jó?
Shakespeare/37 a Webszínházban, 1. rész


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés