bezár
 

zene

2021. 05. 18.
Klimászné Varga Zsófia szólófuvola koncertje
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Klimászné Varga Zsófia szólófuvola koncertje Május 22-én, szombaton, online szólófuvola koncertet tart Klimászné Varga Zsófia. Az esemény a keleti inspirációk jegyében született, ez az elhangzó művekben is hallható lesz majd – olvasható a Facebookon.

Magyar szerzők – keleti inspirációk címmel ad koncertet Klimászné Varga Zsófia, fuvolaművész. A koncert a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre, eredetileg oktatási intézmények (fuvolista) diákjainak, hallgatóinak. A helyszínt a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum biztosítja majd. Az esemény felületén a koncertig különböző tartalmakat és érdekességeket oszt majd meg az előadó a művekkel kapcsolatban.

A műsor részét képezi Ittzés Gergely, Kettős rága; Gallai Attila, Meditációk I.; Baráth Bálint, Itako no arioso; Nagy Ákos, Ame no nori fue, illetve Matuz István, Sakura, sakura darabja is.

A koncert május 22-én, 19:30-tól tekinthető meg Klimászné Varga Zsófia YouTube-csatornáján.

Négyzetes kép a leadben: linkedin.com/zsófiaklimásznévarga

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Boldoczki Gáborral pályakezdésről, menedzsmentről, a művészi felelősségvállalásról
Nagy Ákos zeneszerzővel Lineaments I. című lemeze kapcsán beszélgettünk


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés