bezár
 

zene

2021. 07. 01.
Több fesztiválon is fellép a Liszt Ferenc Kamarazenekar
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Több fesztiválon is fellép a Liszt Ferenc Kamarazenekar Újból közönség előtt játszik pénteken a Liszt Ferenc Kamarazenekar a Müpa Trumpetissimo - Trombitagála koncertjén, emellett a nyáron több fesztiválon is fellépnek.

A nyári fesztiválszereplések első helyszíne Kékkút. Augusztus 5-én a templomkertben adnak koncertet a Liszt Ferenc Kamarazenekar művészei, Király-Domány Bernadett és Jobbágy Boglárka (hegedű), Szűcs Boglárka (brácsa) és Bali Gabriella (cselló).

Augusztus 17-én a Kaposfesten is találkozhat a közönség a zenekarral. Az esti hangverseny mellett délután gyerekprogram is várja a rendezvényre látogatókat, ahol a Mesélő hangjegyek rajzpályázat nyerteseinek a munkái lesznek megtekinthetők. Az esti koncert három szólistája Eldbjorg Hemsing (hegedű), Amihai Grosz (brácsa) és Ránki Fülöp (zongora) lesz.

Augusztus 22-én a Zempléni Fesztivál zárókoncertjére újra trombitaszóval várják a közönséget. A zenekar, mint egykori alapító minden évben kiemelt vendége a programsorozatnak, most a Trumpetissimo-gála ünnepi műsorával köszönti az idén harmincéves fesztivált.

A pénteki koncert a Müpából és az augusztus 17-i kaposvári fellépés online is elérhető lesz a közösségimédia-felületeken. A nyári szezonra való ráhangolódást segíthetik a zenekar májusban zárult évadjának előadásai, amelyek július 30-ig még teljes hosszukban megtekinthetők az együttes hivatalos YouTube csatornáján.

"A jövőben is szeretnénk innovatív projekteken dolgozni és a művészi élményt a meglepetések erejével fokozni. Hamarosan bemutatjuk közönségünknek az új évad erre a vezérgondolatra épülő terveit" - mondta Tfirst Péter, a zenekar koncertmestere.

További információk a Liszt Ferenc Kamarazenekar honlapján

Kép forrása: Liszt Ferenc Kamarazenekar

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

lemezismertető
Our New Orleans: A Benefit Album for the Gulf Coast

Más művészeti ágakról

art&design

Traumapanoráma Traumapanoráma
Lázár Kristóf: You can’t take another ache inside your body című kiállításának megnyitóbeszéde
irodalom

Arra összpontosít, hogy tisztességes mondatokat állítson elő Arra összpontosít, hogy tisztességes mondatokat állítson elő
Beszélgetés Kutasy Mercédesz műfordítóval
színház

Szól bennünk a világ Szól bennünk a világ
Háy János Elem című darabja a Szkénében
színház

Kinek szól a taps? Kinek szól a taps?
III. Richárd Gyulán


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés