bezár
 

zene

2021. 07. 09.
Csík János és a Mezzo
Koncert a Fonóban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Csík János és a Mezzo Csík János és a Mezzo július 22-én koncertezik a Fonó Budai Zeneházban. Az esemény 20 órakor kezdődik és 22 óráig tart – olvasható a Fonó honlapján.

Sajátos jó hangulatú koncertélményt ígér Csík János és a Mezzo zenekar. Friss, lendületes előadásukban a magyar népzenével együtt szólalnak meg a szórakoztató jó hangulatú jazz ízű dallamok, olyan zenészek tolmácsolásában, akik közül ki a népzenéhez, ki pedig a jazz muzsikához áll közelebb. A dalok – ahogy Csík Jánostól megszokhattuk – precízen összeállított elegye a különböző stílusoknak, szerethetően megidézve régi és új zenéket, újra gondolva azokat. Éppen ezért színes, újszerű és magával ragadó a zenekar muzsikája, szokatlan és mégis jólesően ismerős.

A koncerten közreműködik Csík János (hegedű, ének), Kisgyőri Krisztián (bőgő), Mészáros János (brácsa, trombita), Németh Zsolt (gitár, ütőgardon), Rácz Gábor (zongora), Szabó Kocsis Zsuzsanna (ének), valamint Vadas László (citera, tangóharmonika).

A zenekar Szép a tavasz, szép a nyár című albuma itt érhető el. 

Négyzetes kép a leadben: Csík János és a Mezzo hivatalos Facebook-oldala

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Három koncert a Veszprémi Régizenei Napokról
Ranaldo-Jarmusch-Urselli-Pándi: S/T, 2019; Churning of the Ocean, 2021 – Trost Records
Interjú Harcsa Veronikával művészi elköteleződésről, érvényesülésről, önkifejezésről
Our New Orleans: A Benefit Album for the Gulf Coast

Más művészeti ágakról

irodalom

A könyvtáraktól a bosszúpornóig A könyvtáraktól a bosszúpornóig
A Gombaszögi Nyári Tábor irodalmi sátrának programjairól
színház

Szól bennünk a világ Szól bennünk a világ
Háy János Elem című darabja a Szkénében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés