bezár
 

irodalom

2021. 11. 08.
Egy év – Végtelen mi
Megjelent a POKET 2022-es éves tervezője
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Fodor Ákos verseivel, Gulyás Lídia rajzaival Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti ajánlásával jelenik meg az új éves tervező a POKET zsebkönyvek gondozásában. A bevételből a házaspár által alapított, Füri Zenetér Egyesületet támogatják – közölte a kiadó a prae.hu-val.

Idén, talán nem is véletlenül, az emberi kapcsolatokra, a jó kommunikációra és a nyitottságra került a hangsúly. A POKET legújabb projektje, az egyedülálló évtervező igyekszik minden hónap elején adni valami olyan kérdést vagy megfigyelést, ami végig kísérhet az éven, tematizálhatja az időszakokat, és támasza lehet a mindennapoknak – ebben Fodor Ákos versei segítenek. 52 költemény gazdagítja a személyre szabható naptárat.

Az egymásra figyelésre és a közösen megélt pillanatokra most Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti nagykövetek hívják fel a figyelmet; az ő ajánlásukkal kerül az évtervező a POKET automatákba. Így ezúttal két misszió, azaz az olvasás népszerűsítése és a nehéz helyzetben lévő gyermekek támogatása most találkozik a művészet által.

További információk a poketonline.hu hivatalos weboldalán.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Az élőlény mozog és lélegzik Az élőlény mozog és lélegzik
Tóth Kinga és Ladik Katalin beszélgetése és hangköltészeti előadása a Ms. Columbo Live! sorozat keretében
irodalom

Tanítanak-e a könyvek? Tanítanak-e a könyvek?
Kerekasztal-beszélgetés a tankönyvpiacról
irodalom

A Liget Sárkányai A Liget Sárkányai
Helyzetjel

Más művészeti ágakról

színház

A Desiré Fesztiválról – Szabadka, harmadik nap A Desiré Fesztiválról – Szabadka, harmadik nap
Desiré Central Station 2021 – The History and You
színház

Lírai szerepjátékok Lírai szerepjátékok
A Temesvári Stúdió Apró kozmikus félreértés című előadásáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés